Un nou contur corporal cu HIFU Body Slimming Machine

Grasimea localizata, pielea lasata si celulita sunt doar cateva motive pentru care ar trebui sa te gandesti serios si sa apelezi la un tratament specializat. Cu siguranta e nevoie de sport si de o alimentatie echilibrata pentru a obtine rezultate foarte bune, insa cu suportul unui aparat profesional, testat si validat in cazuri reale, ai sansa sa ajungi la aceste rezultate mai repede.

Tratamente pentru remodelare corporala

Tratamentele corporale moderne pot face minuni pentru pielea noastra daca sunt recomandate si adaptate corespunzator necesitatilorcorpului nostru. Acum, exista un aparat care te ajuta sa scapi de aceste probleme si sa te bucuri de noul tau conturcorporal.

HIFU Body Slimming Machine in Timisoara

HIFU Body Slimming Machine este un nou concept care reuneste cele 3 terapii recunoscute deja in lumea esteticii corporale: ultrasunete, cavitatie si radiofrecventa, toate avand drept scop, eliminarea celulitei, grasimii localizate si a laxitatii pielii.

Cavitatia are la baza ultrasunete de joasa frecventa care actioneaza direct asupra adipocitelor(celulelor adipoase), unde datorita presiunii pe care o genereaza rupe membrana acestor celule, rezultand lichenificarea, dezintegrarea lor, iar tot continutul rezultat prin rupere(trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine este drenat prin sistemullimfatic.In final, rezultaeliminarea depozitelor adipoase, reducerea circumferintei, rezultand astfel un nou contur corporal (abdomen, solduri, coapse, brate, fese, barbie dubla)!

Ultrasunetele creeaza microvibratii de inalta frecventa ce patrund 4-5 cm in grasimea subcutanata, sparg depozitele de grasime calcificata, incalzeste tesuturile defibrozand celulita.

Radiofrecventa favorizeaza formarea de colagen nou prin incalzirea tesuturilor.Asupra pielii, Radiofrecventa actioneaza prin termolipoliza selectiva stimuland astfel sinteza de colagen endogen, care migreaza din interiorul spre exteriorul fibrei, pielea devenind mai ferma, cu diminuarea vizibila a aspectului de coaja de portocala.

Toate aceste tratamente de remoderare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic, pentru a abtine rezultate optime si de lunga durata!

Despre autor: Dr. Nadița Popovici – medic primar dermatolog a creat pentru Timisoara DermaSkin, centru de dermato estetica care pe langa serviciile medicale de inalta calitate, vine in intampinarea nevoilor pacientilor si clientilor si cu tehnologie avansata, atat in zona medicala, cat si in zona de estetica. Printre serviciile populare se numara: epilarea definitiva, marirea buzelor cu acid hialuronic si hidradermoabraziunea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *