Mocasini pentru femei

Mai sunt la modă?

Anul acesta o nouă tendinţă în materie de încălţăminte sunt mocasinii. Aceşti pantofi au fost purtaţi îndeosebi de bărbaţi, dar cu timpul au devenit piese de referinţă şi pentru moda feminină. Este de înţeles – mocasinii dau posibilitatea creării unor lookuri casual, urbane sau moderne deosebit de sofisticate, iar datorită aspectului cool, la limita dintre masculinitate şi feminitate reuşesc cu succes să aducă la un alt nivel orice ţinută.

Dacă te întrebi cu ce poţi purta mocasinii, îţi prezentăm câteva idei de asortare:

Mocasini cu fustă

Nouă ne plac la nebunie fustele midi, iar în ultima vreme un look la modă este reprezentat de mocasini în nuanţe nude asortaţi cu fuste midi plisate în nuanţe pastelate sau metalice. Acest  stil devine din ce în ce mai popular. Combină acest ansamblu cu un tricou basic pentru un look fresh.

Mocasini cu blugi

Cea mai ușoară modalitate de a purta mocasinii este cu blugi. Poţi opta pentru blugi drepţi, skinny sau evazaţi în funcţie de preferinţe. Poartă în partea de sus o cămaşă din mătase sau un top cu decolteu pentru a crea un contrast plăcut între elementele masculine şi cele feminine. Acest outfit dă naştere unui look contemporan, chic și la modă.

Mocasini cu pantaloni scurţi

Vara, ce modalitate mai bună de a asorta mocasinii, dacă nu cu pantaloni scurţi? Poţi alege nişte blugi negri simpli, sau nişte pantaloni scurţi din denim cu rupturi. În partea de sus adaugă o cămaşă albă cu tentă masculină – poţi chiar împrumuta una din garderoba iubitului.

Mocasini cu rochie

Poţi combina mocasinii cu o rochie scurtă, pentru a sublinia contrasul dintre masculinitate și feminitate. În această combinație, lasă piciorul gol sau alege cel mult dresuri de culoarea piciorului. O altă opțiune ar fi să adaugi ţinutei nişte șosete colorate, pentru un stil al anilor ’80. Accesoriul ideal pentru acest stil este o pălărie fedora. Aceasta va da un aer sofisticat și modern, creând o imagine puternică, încrezătoare și sexy.

Ceea ce trebuie să ştii este că mocasinii se pot purta la orice ţinută de zi, chiar şi office sau ţinute de seară mai stilate, aşa că pot fi o adiţie importantă a garderobei tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index