Costume de baie întregi decupate

Ideale pentru un plus de senzualitate

Costumele de baie întregi decupate sunt în tendinţe de ceva vreme, dar anul acesta au luat și mai mult cu asalt lumea modei. Creatorii s-au întrecut să îţi ofere cele mai cool modele, potrivite pentru orice siluetă.

Trendul decupajelor care scot din anonimat orice piesă vestimentară, a cuprins şi moda costumelor de baie.. Nu te speria de faptul că aceste costume de baie intregi migrează extrem de uşor spre limita vulgarului. Desigur, dacă alegi un costum din două piese cu decupaje, poţi cădea foarte uşor în capcană şi poţi obţine un look trashy, dar varianta costumului întreg este cea care îţi va conferi un aer super sexy, păstrând în acelaşi timp decența.

În plus, nu trebuie să îţi faci probleme că nu vei găsi un model pentru tine. Pe piaţă întâlneşti o mulţime de modele de costume întregi decupate care maschează cu succes celulita şi vergeturile din zona abdomenului, altele care pot ascunde şoldurile late sau imperfecţiunile de pe şolduri sau alte modele care pot acoperi orice imperfecţiune de pe fund. Decupajele conferă acestor costume de baie un aer de senzualitate şi reuşesc să facă faţă cu succes chiar şi celor mai exigente cerinţe feminine.

Totuşi, ţine cont să nu porţi costumul de baie decupat dacă încă nu ai apucat să te bronzezi, deoarece rişti să te bronzezi neuniform. Bronzează-te întâi cu un costum clasic, din două piese apoi expune-ţi bronzul perfect în one piece-ul tău decupat. Deoarece acest costum de baie este mai complicat de purtat, pentru că rişti să te bronzezi neuniform, aplică un strat în plus de cremă de protecție, pentru a te asigura că nu vei avea parte de neplăceri.

Dacă eşti fericita posesoare a unei siluete perfecte, modelele de costume întregi cu decupaje îndrăzneţe sunt ideale pentru tine, însă dacă îţi doreşti un costum de baie care să te ajute să acoperi zonele cu probleme, mizează mai degrabă pe câteva decupaje plasate strategic, lateral, şi pe o parte centrală plină a costumului.

Evită modelele cu printuri bogate şi optează pentru cele simple, într-o singură culoare.

Ai încredere în tine şi cu siguranţă vei arăta minunat ori de câte ori vei purta costumul de baie întreg cu decupaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *