Supermarket in locul stadionului municipal din Lugoj ?

O propunere de genul a venit pe masa primarului municipiului Lugoj, Francisc Boldea. Un nou stadion, ultramodern, cu o capacitate de 7.400 de locuri, prevăzut cu teren de atletism, piste, vestiare şi sistem de nocturnă şi multe altele, în schimbul terenului numărul 1 din incinta Stadionului Municipal Lugoj.

In schimbul acestui stadion, reprezentatii Kaufland doresc terenul Stadionului Municipal Lugoj, care ar putea gazdui un supermarket în viitorul apropiat. Acestia s-au oferit să construiască un nou stadion, ultramodern, în doar trei luni de zile, în schimbul terenului pe care se află în prezent stadionul.

 „Reprezentantul acestei firme ne-a adresat o propunere, care va fi analizată în cadrul şedinţei ordinare din luna februarie. Este vorba despre o ofertă interesantă, constând în construirea în mod gratuit în municipiu a unui stadion cu o capacitate de 7.400 de locuri, dintre care 3.400 în zona principală. Stadionul ar fi prevăzut cu teren de atletism pe şase piste, teren de fotbal până la Divizia B, vestiare moderne, sistem de nocturnă, după modelul Stadionului CFR Cluj. Ca locaţie, avem în vedere zona fostului Hipodrom, pe Câmpia Libertăţii, în preajma lacului care va fi amenajat aici. Este o investiţie de proporţii, pe care noi nu ne-o putem permite”, a declarat Francisc Boldea.

În schimb, Primăria Lugoj ar urma să pună la dispoziţia firmei Kaufland terenul 1 din incinta Stadionului Municipal. Aici se va construi noul supermarket, care va pune la dispoziţia lugojenilor circa 100 noi locuri de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *