Un angajat al ArcelorMittal din Roman a murit intr-un accident de munca

Un angajat al ArcelorMittal din Roman, un barbat de 39 de ani a murit vineri dupa ce a fost prins intre o incarcatura de tevi si o balustrada, fiind strivit.

Potrivit reprezentatilor serviciului de ambulanta Neamt accidentul s-a produs vineri in jurul orei 8:30, cand a fost solicitata la 112 o ambulanta pentru combinatul ArcelorMittal Roman pentru un accident de munca.

Pana la sosirea ambulantei, barbatul a primit ingrijiri de la angajatii dispensarului medical al combinatului, un medic si o asistenta, care nu au avut insa ce face, pentru ca barbatul a suferit un traumatism cranian si unul toracic, fiind incercata resuscitarea pentru aproximativ o ora, insa nici acestia si nici medicii de pe ambulanta nu i-au putut salva viata.

Reprezentantii ITM Neamt au inceput o ancheta in urma acestui caz, ancheta care va stabili daca a fost un accident de munca.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Neamţ au început o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă a fost vorba despre un accident de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *