Digisport va avea din 11 august 2012 o noua identitate vizuala

Digisport, televiziunea detinuta de grupul RCS & RDS va avea incepand din 11 august 2012 o noua identitate vizuala, marcand 3 ani de la lansarea postului.

Noile elemente vizuale sunt în acord cu actualul conţinut al televiziunii şi cu tehnica implicată în transmiterea conţinutului către abonaţii Digi TV.Noua grafică este elegantă, dinamică şi de înaltă calitate vizuală, se spune în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, de la prima emisie şi până în prezent, Digi Sport a difuzat din ce în ce mai multe competiţii sportive premium, a transmis aceste competiţii în cea mai mare parte în exclusivitate şi le-a difuzat digital şi HD. Telespectatorii au putut urmări şi urmăresc în continuare pe cele trei canale din pachetul Digi Sport, dintre care două şi în variantă HD: Liga 1 din România, Premier League din Anglia, Primera Division din Spania, Serie A Italia, Formula 1, Moto GP, tenis, atletism, handbal, baschet, hochei, box, gimnastică, judo, polo etc.

Pentru marcarea aniversarii de 3 ani a postului Digisport, acesta ofera spectatorilor in urmatoarele 3 sezoane cele mai importante competitii fotbalistice din lume : UEFA Champions League si Europa League.

RCS & RDS este una dintre cele mai importante companii de telecomunicaţii din România. RCS&RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este, totodată, unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii şi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi Serbia.

În afară de televiziunile de sport Digi Sport, RCS&RDS deţine şi televiziunea de ştiri Digi 24 HD, canalul Digi TV Info (care difuzează, printre altele, informaţii despre ofertele şi serviciile companiei) şi televiziunile de filme Digi Film 1 şi Digi Film 2. De asemenea, RCS&RDS este acţionar la Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *