O femeia a nascut gemeni in doua maternitati diferite din judetul Sibiu

Intamplare interesanta in judetul Sibiu: o femeie de 36 de ani din comuna Bradeni a nascut gemeni in doua maternitati diferite, unul dintre copii prin nastere naturala la maternitatea din Agnita, iar celalalt prin cezariana la Maternitatea din Sibiu.

“O pacientă în vârstă de 36 de ani a născut gemeni, primul prin naştere naturală, la Spitalul Orăşenesc din Agnita. Este vorba de o fetiţă de 1,5 kilograme, iar băieţelul a fost născut prin cezariană, având 2,5 kilograme, la Maternitatea din Sibiu”, a declarat, vineri, Decebal Todăriţă.

Surse din cadrul spitalului din Agnita au declarat ca baiatul avea o pozitie nefireasca la nasterea, iar medicii din Agnita au decis sa o trimita pe aceasta la maternitatea din Sibiu, pentru a nu surveni complicatii.
Purtatorul de cuvant al maternitatii din Sibiu, Decebal Todăriţă a precizat că atât starea femeii, cât şi a celor doi bebeluşi este stabilă, însă dată fiind greutatea copiilor, ei au nevoie să mai stea câteva zile internaţi la sectia de Neonatologie a maternitatii din Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *