5 moduri de utilizare a uleiurilor esentiale

Va pasioneaza ideea de a folosi uleiuri esentiale dar nu aveți nici o idee cum să folosiți majoritatea acestora Care sunt asadar cele mai bune modalități de a le încorpora în rutina zilnică? Indiferent dacă doriți să luptați cu oboseala, să reduceți tensiunea sau să vă îmbunătățiți concentrarea, descoperiti cele 5 moduri de a profita la maxim de aceste uleiuri puternice.

1. PULVERIZARE IN DIFUZOR

Uleiurile difuzate dimineața sunt o modalitate excelentă de a vă face ziua să înceapă pe nota corectă. În timpul zilei, încercați să stimulați uleiurile pentru a lucra sau a studia sau pentru a înălța uleiurile dacă aveți nevoie de o creștere a energiei. Încearcă uleiurile de relaxare și sedative la culcare. Va recomand un difuzor de aromoterapie care va difuza uleiurile uniform si constant, crean o ambianta minunata.

2. INHALARE

Goliți-vă mintea, apoi inhalați direct dintr-o sticlă deschisă sau frecați o picătură de ulei între palme și inspirați aroma. Procedați după cum este necesar pe parcursul zilei. Aplicați câteva picături pe o batistă și o duceți în buzunar si apoi puteți inhala ori de câte ori doriți.

3. TOPIC, PE PIELE

Cele mai frecvente locuri pentru a aplica uleiuri sunt punctele de acupunctura sau presopunctura de pe talpile picioarelor, de la nivelul pieptului, templelor și incheieturilor mainii. Aplicați 2 până la 3 picături chiar pe piele sau combinați 5 până la 10 picături cu un ulei de dilutie cum ar fi jojoba, ulei de măsline sau de măsline.

Faceți propriul ulei de masaj adăugând 15-20 picături diluate la 1/2 cești de ulei de dilutie. Începeți prin masarea picioarelor, deoarece permite uleiurilor să intre rapid în sânge.

4. BAIE

Adăugați 2-5 picături de ulei esențial în apa de baie sau utilizați cu sare Epsom, sare de magneziu. Încearcă una dintre aceste amestecuri de sare de baie pentru aromoterapie. Evitați utilizarea scorțișoară, cassia, oregano, wintergreen și lemongrass în băi, deoarece acestea pot irita pielea sensibilă.

5. INTERN

Uleiurile esentiale pot avea efecte terapeutice intense, astfel ele pot fi utilizate si intern. Uleiul trebuie sa fie de o puritate foarte buna si e nevoie sa consulti un specialist inaite de utilizare. Uleiurile se pot administra diluate in miere sau incapsulate in capsule goale in care tu iti pui numarul de picaturi dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *