Imunitate din tinuturi indepartate

Imunitatea este un aspect care ne preocupă pe noi toți mai ales daca avem și copii mici. Am vrea ca noi și copiii noștri să nu răcim niciodată sau atunci când o facem sa nu suferim prea mult și să ne treacă repede

Sistemul imunitar al copilului este în mod cert mai slab decât cel al adultului iar faptul că ei sunt mai mereu in colectivitate îi face să fie și mai susceptibili la îmbolnăvire, preluand receli unii de la altii.

Pe deoparte aceste raceli, tratate in mod natural, vor creste imunitatea copilului pentru mai tarziu, de de alta parte ne dorim ca odraselele noastre sa aiba parte de astfel de probleme.

Ce putem face ca sa creștem imunitatea copilului și acesta sa nu răcească foarte des? Exista o multitudine de produse foarte bune iar sfatul unui farmacist naturopat competent poate fi decisiv în a face cea mai bună alegere

Dacă vorbim in special de copii ne interesează atât eficienta produsului cat și complianta la tratament.

Din aceste puncte de vedere mierea de Manuka are foarte multe avantaje:

  • Este dulce și delii, deci pe placul copiilor
  • Conține metilglioxal, o substanță cu efect imunomodulator, antiinflamator și antibacterian
  • Are o eficiență dovedită de studii clinice

Adaugand la Mierea de Manuka o forma de Vitamina C si poate un produs cu Echinacea sau propolis avem o suita completa de produse care ajuta semnificativ imunitatea.

Daca la astea adaugam si consumul zilnic de fructe si fructe de padure deja am facut pasi extrem de importanti catre o imunitate crescuta si o susceptibilitate la raceli mult mai scazuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *