Sejururi în toată lumea

Alege destinația dorită și hai în vacanță

Cum ar fi să iei cina sau prânzul pe o stâncă în mijlocul apelor? Sau să te relaxezi pe o plajă fie într-o destinație exotică, fie într-o destinație europeană. Este foarte rapid și simplu!

Trebuie doar să alegi din sutele de oferte zilnice, să trimiți cerea de ofertă online, iar unul din consultanții agenției de turism Smart Tours va lua legătura cu tine pentru a-ți oferi detaliile de care ai nevoie.

Este vremea să pleci într-un sejur în care să te relaxezi în compania celor dragi. O călătorie este un prilej pentru uitarea lucrurilor negative, pentru detașare, relaxare și regăsire de sine. Dacă nu știi ce destinație să alegi pentru sejurul tău, un consultant travel al agenției Smart Tours te poate îndruma și ajuta în a-ți alege vacanța ideală.

Sejurul perfect în Grecia

Fără doar și poate, Grecia este una dintre cele mai îndrăgite și iubite destinații de călătorie. Turiști din toată lumea vin în sezonul de vară într-un sejur în Grecia pentru a se bucura din plin de vibrația autentică a acestei destinații.

Agenția de turism Smart Tours recomandă un sejur în Grecia pentru toate tipurile de călători și turiști, pentru familii cu copii, cupluri, tineri, seniori, exploratori și grupuri de prieteni.

Un sejur în Grecia este avantajos și accesibil din punct de vedere al tarifului, litoralul grecesc aflându-se printre locațiile cu cel mai bun raport calitate-preț. Mai mult decât atât, un sejur în Grecia vine la pachet cu ospitalitatea grecilor și cu temperaturile excelente. Dacă îți dorești o vacanță departe de agitație, la mare și soare, dar să fie și accesibil, optează pentru un sejur în Grecia!

Sejur în Zanzibar: un paradis turcoaz cu nisip fin

Hai într-un sejur să te relaxezi pe o plajă dintr-o destinație de vis! Un sejur în Zanzibar trebuie adăugat pe lista cu dorințe! Zanzibar în sine este o stare de a fi, o stare de bine, nu ai cum să compari acest loc cu nicio altă destinație de călătorie! Zanzibar reprezintă o infuzie de cultură, plaje și peisaje spectaculoase, care îți vor oferi o experiență de călătorie completă.

Tarifele pentru un sejur în Zanzibar variază în funcție de perioada de călătorie. Cea mai accesibilă variantă de călătorie pentru Zanzibar este cu un zbor operat de compania Turkish Airlines cu escală în Istanbul. Pentru un sejur în Zanzibar cu zbor dus-întors, cazare șapte nopți la hotel de cinci stele și mic de jun inclus va trebui să scoți din buzunar în jur de 900 euro/persoană/sejur.

Există și variante mai ieftine, însă și variante mai scumpe în funcție de tipul de cazare ales. Consultanții travel ai agenției de turism Smart Tours au experiența necesară pentru a-ți recomanda exact sejurul de care ai nevoie conform cerințelor personale de buget.

Zanzibarul ca destinație de călătorie merită din plin adăugat pe lista cu dorințe!

Dacă îți dorești o călătorie senzorială care să te inspire, alege din sutele de oferte Smart Tours și pleacă liniștit în vacanță!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index