Strada Marasesti din Timisoara se transforma in Aleea Biciclistilor pe 21 octombrie 2012

“Numaratoarea de toamna” a biciclistilor din TImisoara ii asteapta pe timisorenii biciclisti in data de 21 octombrie, cand este programata a noua plimbare pe doua roti prin oras si apoi la ateliere cu tematica ciclista pe strada Marasesti. Totul pentru a sarbatorii 4 ani de “Verde pentru biciclete”.

Întâlnirea bicicliştilor care vor participa la „Numărătoarea de Toamnă” este programată în 21 octombrie, la ora 10.00, pe platoul de la Halele Timco de pe Calea Circumvalaţiunii, locul care a devenit „Casa Verde pentru Biciclete”. De acolo, toată lumea va pleca, o oră mai târziu, la plimbare prin oraş.

La întoarcere, participanţii vor poposi pe strada Mărăşeşti, care va deveni pentru o zi „Aleea Bicicliștilor”. În acest spaţiu pietonal vor avea loc diverse activităţi cu tematică ecologică/ ciclistă: o expoziție de fotografie, un atelier de Pimp My Bike, demonstrații de trial, mers pe rampe şi alte ateliere sportive, facepainting, plimbări cu ricșa, „Kiss My Bike”.

La pedalare sunt aşteptaţi toţi cei care folosesc bicicleta în viaţa lor de zi cu zi.

Bicicliştii sunt invitaţi să parcurgă împreună următorul traseu: Strada Circumvalaţiunii – Gheorghe Lazăr – Strada Paris – Piața Regina Maria – Bulevardul Regele Ferdinand – Bulevardul Mihai Viteazu – Bulevardul Vasile Pârvan – Strada Cluj – Strada 1 Decembrie – Aleea FC Ripensia – Splaiul Nistrului – Bulevardul Revoluției din 1989 – Strada Hector – Bulevardul I. C. Brătianu – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul C.D. Loga – Piața Victoriei – Strada Mărășești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *