Sala nunti Timisoara

Sala nunti Timisoara

Nunta este considerata unul dintre cele mai importante evenimente din viata a doua persoane. Organizarea unei nunti este o sarcina dificila care nu trebuie sa cada in mainile prietenilor sau a familiei mirilor. Organizarea unei nunti trebuie sa fie facuta intr-un mod profesionist, de catre specialisti cu experienta in evenimente personale sau de tip business. ” Sala nunti Timisoara ”  inseamna, de fapt, nu doar incaperea in care va avea loc festivitatea ci si echipa din spatele intregului eveniment, aranjarea meselor, numarul de baloane, sistemul audio performant si alte detalii care pot face o nunta de vis sau un esec total.

Cum ar trebui sa arate o sala de nunti ?

Chiar daca in acest articol vorbim despre o sala de nunti din Timisoara, informatiile urmatoare legate de proprietarile unei sali de nunti sunt valabile pentru orice oras din tara. Numarul de invitati pe care sa il poata gazdui o sala de nunti trebuie sa se incadreze intre 300 si 400 de persoane, deci sala va acoperi undeva intre 500 si 700 de metrii patrati. Sala de nunti trebuie sa fie dotata cu un sistem audio performant si difuzoare puternice, un microfon fara fir si in unele cazuri chiar si un video-proiector. Sala de nunti trebuie sa fie izolata fonic, sa fie ventilata de catre aparate foarte puternice sau sa dispuna de aer conditional de mare putere. Un aspect care nu trebuie neglijat la o sala de nunti este parcarea, in cele mai multe dintre cazuri nuntasii vor sosi la locul evenimentului cu masinile. O sala de evenimente va avea o parcare incapatoare, daca nu chiar langa cladire atunci in imediata apropiere. De preferat ca parcarea sa fie supravegheata video.

Recomandare sala de nunti

In acest articol vom sugera pentru organizarea de evenimente personale sau business Colosseum, situata la drumul judetean care leaga Timisoara de Giroc. Restaurant Colosseum indeplineste toate standardele descrise anterior, inclusiv cele pentru parcare ( 200 de vehicule ) si face, astfel, subiectul recomandarii noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index