Cazare in Timisoara

cazare in timisoaraCazare in Timisoara

Daca esti des pe drumuri si te-ai saturat sa ajungi in hoteluri ori pensiuni care promit ceva si fac altceva, atunci vei fi bucuros sa citesti pana la capat acest articol, care se vrea o recomandare a locatiilor de cazare in Timisoara care sunt curate, linistite, nu maresc preturile peste noapte si iti vor lasa o impresie placuta prin comportamentul staffului hotelier.

Locatii de cazare in Timisoara

1. Pensiunea Casa Dia din Timisoara – o locatie placuta de cazare in Timisoara, preturile sunt mici, discretie, liniste si curatenie. Patronii pensiunii sunt niste oameni modesti si foarte primitori. Nu se vor auzi caini latrand noaptea, nu veti suferi de cald sau de frig, este disponibil internet wireless si CATV.

2. Arta Hotel Timisoara – o locatie pe europeanul spre Lugoj, foarte aproape de aeroport. Dotari moderne, internet wireless, CATV; este un hotel curat si cu mai multe variante pentru calatorii business ( sala de evenimente Timisoara, restaurant cu bucatarie internationala, staff pentru organizari de evenimente personale si business )

Stii si alte locatii de cazare in Timisoara ?

Daca stii si alte locatii de cazare in Timisoara cu preturi acceptabile, curatenie in camere, dotari moderne si receptioneri prieenosi atunci nu ezita sa ne lasi un mesaj cu titlul “cazare in Timisoara” – vom adauga sugestia ta la lista noastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *