Primarul Timisoarei a numit un consilier care sa se ocupe de administrarea orasului

Omul de afaceri Sorin Dragoi este cel de-al treilea consilier angajat de primarul Timisoarei, Nicolae Robu, dupa Alexandru Chirila si Sanda Grebla. Acesta va avea competenţe pe tot ceea ce înseamnă administrarea oraşului, a anunţat Robu.

Robu şi-a prezentat marţi oficial noul consilier.

„Domnul Sorin Drăgoi va avea atribuţii în zona de administrare a oraşului generic vorbind, în tot ce înseamnă asta. Va trebui să cunoască starea oraşului foarte bine, să genereze idei de intervenţie în diverse puncte, va avea şi competenţa de a semna unele documente în locul meu, pentru că nu e normal, aşa cum au stat lucrurile aici după părerea mea, ca primarul să semneze un număr sufocant de documente, dintre care unele chiar nu ţin de nivelul de vârf al unei instituţii, adică de poziţia efectivă a primarului, şi sigur consilierul face tot ce îi cere primarul, cel ce ocupă o funcţie de demnitate publică pe lângă care este consilier, în mod punctual, chiar neprevăzut”, a anunţat Robu. Noul consilier şi-a preluat deja atribuţiile, marţi urmând să meargă deja pe teren cu primarul și să viziteze noua piață din cartierul Iosefin.

„Am activat şi activez în mediul de afaceri şi la propunerea domnului primar m-am alăturat echipei dânsului pentru a încerca să schimbăm puţin faţa Timişoarei şi percepţia cetăţenilor faţă de municipalitate”, a afirmat Drăgoi.

În echipa lui Robu urmează să fie cooptat şi un al patrulea consilier, cel mai probabil în persoana senatorului Dorel Borza, care a părăsit PDL pentru a se afilia PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *