Produse naturale pentru suplimentarea alimentatiei (P)

In secolul 21 exista multi factori care dauneaza sanatatii. Cresterea poluarii mediului inconjurator, conservantii si colorantii artificiali folositi in industria alimentara, produsele farmaceutice, alcoolul si tutunul , stresul din cauza ritmului alert in care traim pot cauza boli din cele mai grave.

Compania Calivita are drept obiect de activitate producerea si comercializarea de produse naturale, al caror consum a devenit o parte integranta a unui stil de viata modern si sanatos. Consumul adecvat de produse naturiste ne ajuta sa contracaram efectele negative ale acestor factori si sa prevenim aparitia numeroaselor afectiuni. Calivita ofera o gama variata de produse care contin ingrediente atent selectate pe baza ultimelor cercetari stiintifice in domeniu. La fabricarea produselor, ultimele cercetari in domeniu sunt imbinate cu intelepciunea populara a medicinei traditionale care dateaza de secole.

Intre ingredientele active ale produselor se numara: vitamine, minerale, antioxidanti, plante medicinale si alte suplimente alimentare benefice.

Toate produsele Calivita sunt fabricate sub standardele Food and Drug Aministration, care este cel mai dur forum mondial in domeniu. Acestea sunt avizate si de catre Ministerul Sanatatii din Romania. Astfel cumparand produsele Calivita aveti garantia 100% a calitatii si a avizelor asocitate acestor produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *