Prognoza meteo – 11 Noiembrie 2011

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit pentru o zi de 11 noiembrie, cu cer variabil cu innorari temporare in regiunile extracarpatice si la munte, mai mult in Moldova si Carpatii Orientali unde trecator vor fi ninsori slabe.

Vantul va prezenta intensificari pe parcursul zilei in estul si sud-estul tarii cu temperaturi maxime cuprinse intre 0 si 10 grade celsius iar cele minime intre -10 si 0 grade Celsius. Izolat se va prezenta ceata asociata cu chiciura.

In capitala vremea va fi rece, cu cerul temporar noros, vantul sufland in general moderat. Bucurestenii vor avea parte de o temperatura maxima de 6-7 grade Celsius iar cea minima de -4 … 2 grade Celsius.

La munte vremea va fi mai rece, cu innorari temporare iar in Carpatii Orientali vor fi izolat si trecator ninsori slabe. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va scadea usor fata de 10 noiembrie 2011. Izolat, pe vai si in depresiunile din munti se va produce ceata asociata cu chiciura.

In restul tarii va fi mai mult innorat in timpul zilei, cu slabe sanse de precipitatii cu vant moderat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *