Vremuri rebele

Au trecut ceva ani de cand am avut plete, iar asta mi-am dat seama cand intr-o seara, uitandu-ma aiurea pe albumul de facebook, am remarcat cateva poze in care eram mai slab si mai pleton, cu parul cret, iar fetele ma iubeau. Glumesc evident, mai ales legat de partea cu slab si cu fetele care ma iubeau, dar parul meu cu siguranta era lung si cret.

Iar eu, ca un om destept ce am fost atunci, am zis sa iau cu imprumut o placa de indreptat parul de la o prietena si sa testez cum mi-ar sta cu parul drept. Deci cred ca acea poza este una dintre cele mai oribile fotografii pe care le am cu mine, motiv pentru care nu a aparut si probabil ca nu o sa apara vreodata pe vreun mediu online. De fapt, singurul motiv pentru care o tin poza e ca sa imi aduc aminte sa nu mai incerc asta vreodata. Iar acest lucru are riscul lui, pentru ca daca vede cineva acea poza si pune mana pe ea, cine stie cate borcane de zacusca trebuie sa schimb pentru a pune mana din nou pe aceasta.

Au trecut multi ani de atunci, iar pletele nu mai sunt de multa vreme la moda, cel putin pentru mine. Am “imbatranit”, motiv pentru care in aceste momente prefer sa am o frizura normala, tuns scurt si cu barba. Din pacate da, am preluat o alta hipstereala a acestor vremuri, barba lasata sa creasca.

Desi in cazul meu nu cred ca a fost vorba de vreo moda, ci pur si simplu nu am gasit timpul sa o dau jos si mi-a fost mai lejer asa. Dar asta nu inseamna ca o sa am barba veci. Odata la cateva saptamani pica si aceata si devin din nou un om obisnuit, pe care nu l-ai recunoaste pe strada. Problema e ca aparatul meu de tuns de la Phillips nu mai face fata deja la barba prea groasa si nu mai taie la fel de bine ca la inceput. Sunt curios daca pot obtine lama de schimb pentru aparatul meu.

Sunt cumva vremuri rebele, dupa cum subliniaza titlul, pentru ca in ultimii ani imi aduc aminte de cel putin 3-4 mode si stiluri barbatesti, incepand de la plete pana la actualul lumberjack style. Cine stie care va fi moda in anii urmatori, doar timpul va spune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *