Detalii de luat in calcul la o intalnire

Daca esti un barbat care cauti sa arati cat mai bine pentru o intalnire, acest articol este pentru tine. Un ghid foarte simplu pentru a fi elegant in cadrul unei intalniri in oras.

In prima faza, conteaza foarte mult felul in care arati. Si nu ma refer asta neaparat la aspectul fizic (desi daca citesti acest articol si ai trecut de acest pas, probabil v-ati intalnit fizic si cumva ai convins-o prin infatisarea ta ca merita sa va mai intalniti si a doua oara prin oras), ci la felul in care te imbraci.

Conteaza felul in care iesi la o intalnire si conteaza si unde iesiti. daca te afli in Bucuresti si te gandesti la Centrul Vechi, probabil ca sunteti doua persoane destul de tinere care vor sa se distreze. O imbracaminte casual, blugi + camasa e mai mult decat suficienta. Sfat pentru barbati legat de aplicarea parfumului – nu dati prea mult, incercati doar pe gat si pe maini si cumparati un parfum de calitate, nu ceva ieftinatura care nu tine mai mult de doua ore.

Daca va intalniti la un restaurant, probabil ca sunt alte gusturi la mijloc iar femeia cu care va intalniti probabil va cauta sa va analizeze mai in detaliu in cadrul intalnirii. Aici cred ca e util sa va pregatiti mai atent si fizic, incercati sa indepartati toate iregularitatile, mai precis sa aveti o barba tunsa la nivel (daca aveti barba), fara par prin nas sau in zona mai dubioase ale fetei. (daca vreti sa scapati de grija asta, cei de la Phillips au un aparat special pentru tuns parul din nas si din zone mai sensibile si mai greu accesibile cu un aparat mare). Nu recomand sa va faceti modificari la nivelul sprancenelor, doar sa nu apareti cu o singura spranceana, daca stiti ce vorbesc.

Banuiesc ca dusul inainte de intalnire si hainele bine ingrijite sunt deja un must pe care nu ar mai trebui sa il repet, dar asa pe final de articol, o voi face pentru acei cititori care vor tot setul de informatii.

In rest, charm here and don’t be a jackass cu glume prea porcoase. Nici prea politicos, nici prea porcos. Trebuie gasit un echilibru acolo la mijloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *