Sejur Mykonos – cand, cum, de ce

Nu o sa renunt nici anul acesta la vizita clasica pe litoralul Romanesc. Pentru ca de atat de multi ani, in fiecare an, vizitez Mamaia, Constanta, Costinesti si Vama Veche, am de gand sa merg si anul acesta. Doar ca imi voi limita numarul de zile de la litoralul Marii Negre pentru a-mi pastra o parte din concediul de vara pentru a descoperi Grecia. Si pentru prima mea vizita, am ales Mykonos. Nu pot sa raman intr-un singur loc prea mult timp, am nevoie sa ma plimb, sa cunosc istoria locului si in acelasi timp sa ma bucur si de plaje si de interactiunea cu oamenii. Asadar, urmatorul pas a fost sa caut oferte de sejur in Mykonos Grecia prin Tui TravelCenter. Si pe langa faptul ca am invatat cate despre despre zonele din Mykonos, am gasit si informatiile de care aveam nevoie pentru transport si cazare.

Una dintre variantele propuse de unul dintre prietenii cu care mai ies in concedii ar fi fost o iesire prin Bulgaria direct pe la Vama Veche, traversat tara vecina si inaintat cu succes spre Grecia. Insa va trebui sa ma informez corespunzator legat de drumurile lor, pentru ca pe canalele sociale circulau intr-o vreme povesti cel putin ciudate, cu cuie prin cauciucuri si nu as vrea sa imi strict bunatate de zile libere pe actiuni care ma duc cu gandul la “300”.

Asadar, pentru aceasta vara, Mykonos Oras intr-o locatie nu mai departe de 500 de metri de plaja, obligatoriu wifi in toata locatia de cazare si ma gandesc si la un loc de parcare gratuit si eventual si pazit. Da, prefer sa merg cu masina pentru ca am de gand sa explorez imprejurimile si cred ca cel mai bine as putea sa fac asta conducandu-mi singur masina. Legat de inchirieri, am vazut ca sunt niste taxe de rezervare si garantii cu sume absurde. Daca aveti idei, va astept cu comentarii, sunt foarte deschis la orice fel de propuneri decente 🙂

Si voi, unde v-ati programat concediu in aceasta vara? Ce locatii intentionati sa vizitati si ce oferte ati gasit? Linkurile relevante sunt acceptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *