Fotoliu masaj – pentru o mica oaza de relaxare

In momentul in care m-am decis ca a venit momentul sa imi construiesc prima mea casa si sa beneficiez de posibilitatea de a-mi compartimenta toate incaperite dupa gustul si necesitatile mele, atunci am definiti clar intr-un plan mental faptul ca una dintre camere va deveni o mica oaza de relaxare, un “lounge” mai putin pretentios, dar care sa imi permita sa ma simt singur atunci cand vreau am nevoie de asta sau sa ma distrez cu prietenii la ocaziile speciale, fara sa populez livingul. Asadar, in incaperea mea de relaxare aveau sa se regaseasca un birou, un coltar lung sau o canapea, o comoda simpla pe care urmeaza sa fie asezat un televizor cu diagonala foarte mare, xbox-ul cu 2 sau 4 controllere, un fotoliu de masaj (mai ales ca stiam si unde sa gasesc o gama diversa de fotolii masaj) si un mic frigider pentru racoritoare precum bere, sucuri (naturale sau nu) si ceaiuri (v-am mentionat deja ca imi plac ceaiurile care se pot pregati si reci?).

Initial ma gandisem sa optez pentru o husa cu perne cu aer care sa poata fi plasata pe un scaun simplu de birou sau chiar si pe coltar / canapea. Dar efectul de masaj nu duce nici pe aproape de acele fotolii de masaj pe care le vedem in centrele comerciale. Asadar, am dus “problema” ceva mai departe, intrebandu-ma cat ar putea costa un fotoliu de masaj? Si pentru ca search-urile dupa “pret fotoliu masaj” nu au fost neaparat concludente, pentru ca e greu sa faci diferenta intre produse din punct de vedere calitate, specificatii si cost, am avut nevoie de ajutor si consultanta. Am reusit sa gasesc o varianta care sa imi convina din toate punctele de vedere cu ajutorul oamenilor de la magazinul online Komoder, asadar urmatorul pas va fi alegerea unui coltar pe nuante neutre si de dimensiuni OK pentru incaperea mea de relaxare.

TV, comoda, biroul si xbox-ul vor ramane pentru alte zile. Dar incet-incet, fac primii pasi in dotarea camerei asa cu am visat.

Camera voastra pentru relaxare cum arata? ce elemente de mobilier contine? In ce culoare este zugravita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *