Securitate pentru casa si bloc

Acum multa vreme, cand stateam intr-un oras din judetul Hunedoara, ne-am hotarat si noi, alaturi de ceilalti vecini din bloc ca ar fi frumos sa avem un interfon instalat frumos pe scara, asta pentru ca de foarte multe ori am auzit povesti de furturi de prin diverse apartamente, iar noi vroiam sa ne protejam ce aveam atunci la dispozitie. In acel moment am hotarat sa lasam pe altcineva sa aleaga compania care va monta intefoanele, dar au ales ceva bun, tinand cont ca au ales intefoane de la Electra Instal, tinand cont ca cele mai bune interfoane le gasesti pe Electra Instal. Atunci si acum.

Au o experienta vreo 25 de ani in domeniu (cred ca s-au infintat in 1992, din ceea ce am vazut pe siteul lor), deci cunosc destul de bine piata de intefoane si videointerfoane, mai nou, tinand cont ca au distribuit si montat astfel de dispozitive pentru o perioada de timp. Acum, daca te gandesti la interfoane Electra, te gandesti la ceva de calitate, tinand cont de istoria pe care o au pe piata din Romania.

Videointeroanele Electra sunt ceva mai noi pe piata, tinand cont ca videointerfoanele ca tehnologie n-au intrat mai serios in Romania decat acum vreo 12-13 ani, cand componenta video s-a ieftinit suficient de mult si a putut fi facuta la dimensiuni mai reduse incat sa poata fi introdusa intr-un dispozitiv de dimensiuni mici.

Initial camerele video abea daca aveau 320 X 240 rezolutie, acum poti gasi videointerfoane cu camera HD sau chiar full HD, daca doresti sa vezi foarte bine diverse detalii. De altfel, in ultimii ani s-a instalat o tehnologie interesanta care combinata cu alarma protejeaza casa de hoti. Aceasta solutie sunt videointerfoanele inteligente, care pe langa functia de intefon, mai au incorporate si un sistem de avertizare in caz de efractie si o instalatie de acces de proximitate, incat doar persoana care are un anumit dispozitiv de control sa poata intra intr-un anumit spatiu. E o tehnologie care permite deplasarea usoara in casa si blocarea acesteia in momentele in care plecati de acasa in mod automat.

Totul depinde de necesitatile pe care le are persoana care le cumpara. Ai nevoie de videointerfoane pentru firma sau pentru uz personal, ai de unde alege solutii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *