Personal de inchiriat

Piata de munca din Romania e in continua crestere, fiind create ceva mai multe locuri de munca in ultimii ani, dupa criza financiara. Dar asta nu inseamna ca s-a umplut paharul si nu mai exista locuri de munca pe piata, ci tocmai invers, sunt o multime de locuri disponibile. Multe dintre acestea sunt in industrii bine platite, dar in care ai nevoie de experienta (cum e industria IT, unde de altfel se cauta destul de multi programatori, dar se gasesc destul de greu, tinand cont de nivelul de cunostinte pe care trebuie sa il ai).

Sunt insa multe domenii in care din diverse motive, exista lipsa de personal pe o perioada determinata sau este nevoie de personal pentru un proiect specific care o anumita durata. Ei bine, pentru astfel de momente, te poti gandi sa cauti pe cineva, dar prospectul de a nu avea un job pe termen lung nu atrage o multime de oameni.

Tocmai de aceea exista servicii de leasing de personal, care ajuta anumite companii sa isi completeze aceste goluri pentru o anumita perioada de timp, scapand astfel de problema pierderii de timp pentru a angaja oameni in momente in care nu este timp de asa ceva.

Folosind un astfel de serviciu, te asiguri ca persoana e calificata in domeniul in care ai nevoie, astfel incat atunci cand ajunge in compania ta sa se adapteze rapid la cerintele pe care i le expui printr-un simplu training.

Una din companiile care ofera un astfel de serviciu este HRP, o companie din Bucuresti care pe langa serviciul de leasing de personal mai ofera si servicii precum externalizarea salariilor, consultanta si training legislativ sau consultanta in domeniul resurselor umane, ca sa numim cateva.

Voi ati folosi un astfel de serviciu in compania voastra ? Ati fost vreodata intr-o astfel de situatie ?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *