Portofel, men bag sau borseta ?

Daca pentru femei e un lucru obisnuit sa poarte o gentuta dupa ea prin oras, pentru barbati existenta unei genti mai mici pentru a cara cateva obiecte la el e considerata de multe ori neobisnuita.

Cu toate acestea, multi barbati au trecut in ultimii ani prin diverse tipuri de mini genti cu care sa poata cara cateva lucruri utile si sa nu simta ca ii incurca in buzunare.

Multi barbati ajung sa nu mai tina nimic la ei in afara de telefon, dar si acela e de multe ori destul de enervant de tinut in buzunar, in special daca buzunarele pantalonilor sunt prea largi si se balangane peste tot in miscare.

Asa ca pentru barbati, sunt cateva solutii care se aplica:

  1. Portofel – foarte practic pentru bani, carduri, carti de vizita si cateva mici chestii care pot fi “aplatizate” si puse in portofel incat sa nu te incurce. Cand vorbesti de portofele barbati, vorbesti de clasicul portofel in care nu prea poti sa pui o gramada de lucruri utile, dar e bine sa il ai tot timpul la tine, in caz de ceva.
  2. Borseta – considerata foarte mult timp un “dad purse”, borseta e un element destul de practic, daca stai sa te gandesti. Usor de atasat in jurul soldurilor, la indemnana, cu spatiul pentru un intreg portofel si poate o multime de alte lucruri utile de urgenta, borseta poate fi chiar un lucru practic in calatorii. Problemele apar la capitolul fashion: pur si simplu nu arata bine pe barbati, iar mare parte din oameni asociaza acest obiect cu oameni mai in varsta si cu burta (aparent ei au fost printre primii care au folosit acest tip de geanta).
  3. Men Bag – e un termen folosit pentru o gentuta un pic mai mare decat o borseta cu care poti cara ceva mai multe lucruri, fara sa te ingreunezi cu un ghiozdan. E o geanta care a prins in special la generatia 25-35 de ani, care vad in aceasta geanta ceva practic si cumva la moda, cumva hipsteresc.

Acum, barbati care ajungeti sa cititi acest articol, voi ce folositi sa carati cateva chestii cu voi zilnic ? Folositi doar un portofel pentru acest si bani pe care il puneti in blugi / pantaloni sau folositi ceva mai aparte precum o borseta sau un men bag ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *