Ce să vizitezi într-o vacanță în Seychelles?

Vacanță exotică în Seychelles

Seychelles, arhipelagul din Oceanul Indian, reprezintă o destinație exotică foarte căutată de turiști din întreaga lume. Acest arhipelag este compus din 115 insule, fiind cunoscut pentru apele turcoaz, recifele de corali și speciile rare de animale și păsări, pe care le poți întâlni aici.

Deși este promovată ca fiind o superbă destinație pentru luna de miere, o vacanță exotică în Seychelles este potrivită pentru orice călător curios, care își dorește să exploreze un nou tărâm. Seychelles este o destinație de vacanță potrivită atât pentru familii cu copii, cât și pentru seniori care căută relaxare și liniște.

Plaja Anse Intendance

Într-un sejur în Seychelles vei descoperi cum arată paradisul. Pasionat de plaje sau nu, în călătoria ta în Seychelles trebuie să ajungi pe plaja Anse Intendance.

Aceasta este cea mai frumoasă plajă de pe insula Mahe. Pe ea o găsești pe coasta de sud, așteptând cuminte să fie explorată. Plaja Anse Intendance este locul preferat pentru cei care practică surf, deoarece aici se formează valuri uriașe.

Această plajă nu este potrivită pentru înotul ca relaxare, tocmai din cauza valurilor uriașe, însă este foarte căutată, pe lângă surf, pentru fotografii.

Dacă îți dorești o poză inedită din vacanța exotică din Seychelles, vino pe plaja Anse Intendance, pentru a surprinde frumusețea naturală a destinației Seychelles.

Baie Lazare

Insula Mahe este cea mai mare din Seychelles, iar Baie Lazare este un sat care se află pe această insulă. În această zonă vă vor întâmpina o mulțime de hoteluri luxoase, situate chiar pe plajele cristaline. Cele mai frumoase plaje din Baie Lazare sunt fără îndoială plajele Anse Soleil și Petit Anse.

Grădina Botanică din Seychelles

Una dintre principalele obiective turistice din Seychelles o reprezintă Grădina Botanică. Într-o vacanță exotică în Seychelles recomandăm vizitarea acesteia. Vă veți plimba printre plante exotice, veți fi învăluit de parfumul de orhidee și veți avea posibilitatea de a observa numeroase specii de animale, printre care broasca țestoasă uriașă și vulpea zburătoare.

Parcul Național Morne Seychellois

Turiștii iubitori de natură pot explora frumusețea Parcului Național Morne Seychellois.

Într-un sejur exotic în Seychelles puteți include pe listă vizitarea acestui parc, mai ales pentru că acesta este cel mai mare parc național al țării, ce acoperă mai mult de 20% din suprafața insulei Mahe.

În interiorul Parcului Național Morne Seychellois veți găsi lanțul muntos ce poartă numele parcului, reprezentând cel mai înalt vârf din Seychelles, care atinge 905 metri.

Este momentul să pleci într-o vacanță exotică! Agenția de turism Smart Tours te ajută să îți planifici vacanța ideală! Explorează ofertele exotice de pe site-ul de vacanțe și rezervă-ți vacanța din timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index