Pareri despre Galaxy S4

Stiu ca am ajuns deja sa avem si Samsung Galaxy S6 pe piata, dar modele noi de S6 sunt destul de scumpe si cumva putin accesibile publicului larg. Pe piata sunt insa restul de modele de la Samsung care, in functie de vechime, pot avea preturi mult mai bune.

Eu personal am avut primul Samsung care a iesit de la ei si pot zice ca am fost destul de multumit. Ca sa intelegeti, eu in timp ce lucram la doua calculatoare aveam castile puse si ascultam meciurile de la campionatul European de fotbal din 2012. Da, aveam in acea perioada doar acel telefon, desi iesise si Samsung Galaxy III pe piata. Primul Samsung Galaxy a fost destul de bun si chiar mi-a placut in perioada in care l-am avut, a prins la tanc. Intre timp l-am dat si am luat un iPhone, am schimbat putin marca, dar mi-am pastrat si un telefon pe Android, doar ca sa variez.

Insa recent am pus mana si pe un Samsung Galaxy IV, care a fost foarte popular la iesire, dar care surprinzator nu a adus vanzarile pe care le-a avut celelalte modele. Cu toate acestea, e un model destul de reusit si am avut ocazia sa ma joc cu el astazi, la o intalnire cu un amic care avea un astfel de telefon. Din ce am inteles de la el a dat undeva la 700 de lei pe telefon, 50 de lei pe o husa speciala pentru S4 si vreo 30 de lei pe un card de 8 GB, sa isi poata puna cat muzica isi doreste.

E ok de tinut in buzunar si in mana, dar am impresia ca de la generatia asta in sus au facut telefoane un pic cam prea mari, iar ecranele prea mari sunt usor de scapat din mana, asta daca nu sunt foarte solide. Si Apple a facut asta intre timp cu modele 6 si 6S plus, dar mi se pare ca deja se ajunge la un ecran mult prea mare si la posibilitatea ca telefonul sa se poata sparge mai usor. Si cum nu sunt cel mai finut tip cu telefoanele, prefer sa nu am un telefon atat de mare, daca nu am o husa speciala pentru el care sa il protejeze cat de cat la cazaturi. Sau poate o carcasa potrivita.

Voi ce parere aveti S4 ? Cat ati plati pentru un Samsung Galaxy S4 second hand ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *