Alegerea echipamentului pentru o zi

Prin echipament ma refer evident la hainele pe care le purtam in fiecare zi. Iar cum fiecare om, barbat, femeie sau copil are mai multe tipuri de activitati intr-o zi, hainele pe care le purtam difera masiv de la o zi la alta sau chiar de la o ora la alta.

In cadrul barbatiilor, echipamentul difera de la o activitate la alta. Pentru cei care merg la birou, echipamentul de baza e format din costum cu sacou si camasa, daca lucreaza intr-o firma care are acest “dressing-code”, iar daca lucreaza zi de zi, poate sa varieze de la o camasa cu blugi pana la un trening simplu cu tricou, in cazul persoanelor care lucreaza pe masini sau pe santier (acolo mai putem adauga si salopetele, care nu sunt sincer accesorii de stil, ci sunt acolo ca sa fie utile). In general, in cazul barbatilor e mult mai usor sa iti gasesti imbracaminte in fiecare zi. Singura diferenta pe care o pot vedea in program e mersul la un fotbal sau tenis, unde multi aleg sa poarte echipament lejer, sportiv, incat sa se poata misca usor in el.

In cazul femeilor insa, lucrurile sunt ceva mai complicate, pentru ca acolo sunt o multime de tipuri de imbracaminte pe care le pot alege, incepand de la topuri la tricouri, camasi si sacouri pentru “business women” si pantaloni de toate tipurile, incepand de la cei business pentru categoria mai sus mentionata, pana la leggings, pantaloni specifici pentru yoga dar care au prins avant, dintr-un motiv sau altul si sunt folositi ca un accesoriu de moda.

Fiind un domeniu pe care nu il cunosc prea tare, nu comentez prea multe. Dar cert e un lucru: la femei e mult mai complicat sa isi gaseasca o imbracaminte cu care sa iasa in oras decat sa ia o decizie legata de concedierea unui om.

Cam asta e comparatia cea mai buna la care m-am gandit aici, ca sa va dati seama de ce dureaza atat de mult ca unele femei sa se pregateasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *