Fuste tricotate scurte

Fustele tricotate sunt piese fără vârstă care continuă să fie în trend în fiecare sezon, motiv pentru care ar trebui să îți îmbunătățești garderoba cu câteva piese de bază.

Tricotul este un material foarte lejer și ușor de purtat, având avantajul că te poți mișca în voie. Deoarece în compoziția acestuia se regăsesc elemente sintetice care îi conferă elasticitate, tricotul se găsește în mai multe variante: tricotul clasic și autentic realizat de mână și cel industrial produs în cantități de masă.

Din acest punct de vedere, tricotul poate fii mai gros sau mai subțire. O fustă tricotată scurtă dintr-un material elastic este perfectă pentru un outfit de început de toamnă. Pentru un aer chic adaugă un pulover gros mai lung aproape de lungimea fustei. În felul acesta vei da impresia că porți o singură piesă, dar suprapunerea acestor elemente are rolul de a-ți ține de cald. Niște șosete înalte tip jambiere și o pereche de botine cu toc vor întregi un outfit perfect.

Un alt model de fustă tricotată scurtă este cel care are o anumită textură. Și nu ne referim tocmai la un print, cât la țesătură. Pe lângă faptul că arată foarte cool și diferit, această textură îți conferă și o elasticitate sporită, astfel că o fustă strâmtă se va mula perfect pe formele corpului tău. Fiind o fustă mini, îți recomandăm să alegi o pereche de cizme peste genunchi pentru că în felul acesta vei atrage atenția în zona picioarelor iar tu vei părea mai înaltă.

O alegere foarte feminină este fusta mini evazată. Integrată într-un outfit de toamnă, această fustă îți va oferi un aer jucăuș și senzual în același timp pentru că picioarele tale vor fi expuse într-un mod plăcut și atrăgător. O altă calitate pe care trebuie să o cauți la o fustă de genul acesta este să aibe talia bine marcată pentru că în felul acesta vei putea purta topuri scurte, sau chiar băgate în fustă. O linie a taliei delimitată corect va conferi structură și volum întregii tale siluete.

Purtate iarna cu cizme înalte sau vara cu sandale comode, îți recomandăm să ai în garderoba ta câteva modele de fuste tricotate scurte pentru că ținutele și mixurile pe care le poți face sunt nenumărate, iar tu vei arăta stylish de fiecare dată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *