Fuste creion cu flori

Mixează elemente feminine și înflorate

O ținută colorată și veselă îți poate însenina chiar și cea mai tristă zi, iar energia pozitivă pe care o transmite se va răsfrânge și asupra celor din jurul tău. Alege elemente înflorate și jucăușe pentru a-ți crește nivelul de stil și optimism.

De cum încep să apară primele raze ale soarelui primăvara și până când cade ultima frunză uscată din copaci, imprimeurile florale nu ar trebui să lipsească din garderoba ta și implicit din ținutele pe care le abordezi zi de zi. Rochii, bluze, fuste sau orice piesă cu flori va înveseli chiar și cea mai banală ținută și îți va însenina ziua.

O fustă creion cu flori este o piesă de bază în garderoba oricărei femei pentru că poate fii purtată în atât de multe combinații și locuri. Fie că vorbim de o ținută casual de toată ziua sau de una office de purtat la locul de muncă, o astfel de fustă îți va anima întreg outfitul. Pentru început poți alege culori clasice dacă ai teama aceasta că vei da greș. O fustă în combinații de alb, negru, bleumarin sau roșu cu flori mari îți va permite să o integrezi foarte ușor într-o ținută clasică.

Dacă îți dorești ceva mai mult, alege o fustă cu un imprimeu mai mărunt, plin de detalii. Chiar dacă poate părea greu de integrat într-o ținută, un astfel de model este mult mai simplu de asortat decât pare. Adaugă un top într-o singură culoare care se regăsește și pe fustă și ai rezolvat problema într-un mod sigur și stylish! Pentru acelea dintre voi mai curajoase, există și posibilitatea de a mixa printuri între ele.

Există fuste creion cu flori disponibile în toate lungimile și în toate combinațiile de culori. Cu cât o fustă creion este mai lungă, cu atât mai mare trebuie să fie crăpătura sau mai elastic materialul. Rațiunea din spatele acestei afirmații este că trebuie să te poți mișca în voie, iar un material rigid și fără crăpătură nu îți va permite lucrul acesta.

De la o ținută office sau chiar elegantă la una casual și relaxată, există fuste creion cu flori pentru a fii integrate în orice ținută, trebuie doar să o găsești pe cea potrivită pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *