Rochie mulată cu spatele decupat

Dacă îți dorești un look de seară perfect pentru zilele de vară, o rochie mulată cu spatele decupat poate fi alegerea ideală. Acest model de rochie pune în evidență doar zona spatelui, restul trupului fiind acoperit. O rochie cu spatele gol este extrem de feminină și provocatoare mai ales atunci când adâncitura coboară până la zona lombară.

Anul acesta, multe rochii cu spatele decupat sunt prezente atât în ținutele de zi, cât și pe covorul roșu. Cum zilele de vară sunt toride și caniculare, poți lua în calcul o rochie mulată cu spatele decupat mai ales atunci când ești bronzată. În majoritatea timpului spatele nostru este acoperit, tocmai de aceea o astfel de rochie sporește doza de mister și curiozitatea pentru cei din jur.

O rochie cu spatele gol îți va da o doză de feminitate și rafinament, mai ales pentru că acest tip de ținută creează un echilibru armonios între eleganță și senzualitate. Pentru femeile care nu sunt mulțumite de dimensiunea bustului lor, această tendnță este un metodă ingenioasă de a distrage atenția de la eventualele defecte ale trupului.

Atunci când porți acest model de rochie trebuie să echilibrezi foarte bine ținuta. Evită accesoriile statement, precum cerceii supradimenstionați sau colierele masive. O rochie cu spatele gol trebuie purtată doar cu bijuterii delicate și pantofi simpli, precum cei stiletto sau cu platformă. Pentru a compensa lipsa bijuteriilor, poți opta pentru un clutch mai extravagant cu diamante.

Pentru o ieșire în club sau la un restaurant elegant, rochia cu spatele decupat este soluția perfectă pentru a avea o ținută de vis. Poți alege culori pastelate, nude sau vibrante, pe care să le accesorizezi cu genți interesante. Rochia cu spatele decupat este extrem de deosebită și sexy, dar totuși multe femei o evită pentru că este dificil de purtat. Deși acest tip de rochie îți poate aduce anumite dificultăți, cu siguranță merită să o porți măcar o dată în viață.

Elementul central al acestei ținutei este spatele lăsat gol, tocmai de aceea poți opta pentru o coafură specială. Nu alege să ai părul desfăcut pentru că va estompa misterul și feminitatea, ci îndreaptă-ți atenția către cocuri, împletituri și accesorii de păr. În acest mod, vei avea o coafură minunată, iar rochia ta va fi pusă în valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *