Firme specializate in repatriere

Firmele specializate in repatriere persoanelor decedate sunt firme ce au parteneri si angajati in intreaga lume. Pentru a oferi astfel de servicii firmele colaboreaza cu antreprenori de pompe funebre, companii aeriene, transportatori, agentii de asistenta si institutii guvernamentale din diferite tari, in general tari ce apartin Uniunii Europne, in vederea furnizarii de servicii de repatriere prompte si eficiente. Cat despre costuri, acestia incearca mereu sa ofere servicii la un standard cat mai inalt, calitativ insa la costuri acceptabile pentru toate familiile. Firmele arata consideratie fata de ramasitele pamantesti ale decedatului pe care le manipuleaza cu cea mai mare grija si cel mai adanc respect.
Contractarea unei astfel de firme nu se rezuma doar la partea de transport. Aceasta vine in ajutorul familiei indoliate cu furnizarea de informatii in toate domeniile legate de transportul decedatilor si tot ceea ce tine de acest service din punct de vedere legal, logistic si administrativ care pot aparea pe durata repatrierii. Serviciile sunt oferite pentru toate religiile, ideologiile, pentru nationalitati diferite si desigur se tine cont de preferintele familiei, indiferent de doleantele acesteia.
O firma funerara care ofera servicul de
repatriere decedati Olanda, sa spunem spre exemplu, nu va putea efectua acest transport daca nu dispune de vehicule dotate cu sisteme speciale de refrigerare. Serviciul de transport funerar cu frigider este un aspect foarte important mai ales daca transportul se face dintr-o localitate in alta sau daca este unul international, iar temperaturile sunt ridicate. Transportul in caz de repatriere poate fi transport rutier door to door al decedatului daca vorbim de tari accesibile pe cai rutiere, poate fi transport aerian serviciu oferi in colaborare cu companiile aeriene sau daca este cazul se poate organiza transportul cenusii la orice destinatie din lume. Cel mai des se opteaza pentru repatrierea pe cale rutiera, care este sic ea mai recomandata de firmele funerare deoarece presupun costuri mai mici si este si mai rapid decat in cazul repatrierii pe calea aeriana. In plus, transportul este efectuat direct de la o adresa la cealalta, nu ca in cazul transportului aerian unde ramasitele vor ramane in aeroportul localitatii respective de unde va urma sa fie preluat. Modalitatea in care clientii doresc sa-si repatrieze persoanele dragi ramane la latitudinea lor, dar indiferent de alegerea facuta, firmele funerare dispun de conditii optime pentru ca ramasitele decedatului sa ajunga la destinatie in stare buna de conservare si in conditiile cele mai demne.
Repatrierile sunt destul de complicate datorita documentatiei destul de mare de care familia trebuie sa se ocupe. Insa, si acest aspect poate fi lasat in seama firmei funerare. Datorita conexiunilor create in timp si ale colaborarilor pe acest plan, personalul specializat se poate ocupa de toata birocratia complicata si de logistica, doar pe baza unei impterniciri semnate de un membru al familiei decedatului.

Daca va gasiti in situatia in care trebuie sa optati pentru un serviciu de repatriere, apelati cu incredere la firmele funerare specializate. Acestea se pot ocupa de absolute toti pasi pentru a va adduce persoana draga acasa in conditii optime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *