Rochia de seară cu spatele decupat

Piesa vestimentară ideală pentru o notă de senzualitate

Orice femeie  care îşi doreşte să fie cochetă, feminină şi de o elegantă aparte apelează la un vechi truc feminin: rochia de seară cu spatele decupat!  O asemenea rochie este de nelipsit din garderoba oricărei femei. Reprezintă piesa vestimentară principală la care trebuie să apelezi atunci când vrei să te faci remarcată şi să aduci un plus de valoare outfitului tău.

Deşi încântătoare prin definiţie, o rochie de seara cu spatele decupat poate reprezenta de multe ori o provocare pentru cele mai multe femei, deoarece necesită mai multă atenţie în ceea ce priveşte maniera în care trebuie purtată pentru a scoate în evidenţă doar atuurile purtătoarei.

Tocmai de accea trebuie să ţii cont de câteva reguli atunci când porţi o rochie cu spatele decupat pentru a atrage toate complimentele.

  • Ideal este să porţi rochia cu spatele gol fără sutien pentru a-i valorifica la maxim farmecul. Tocmai de aceea în momentul în care îţi vei achiziţiona o rochie cu spatele decupat trebuie să fii atentă că aceasta să aibă cupe, iar în caz contrar este indicat să îţi achiziţionezi un sutien special creat pentru asemenea rochii.
  • Atunci când optezi pentru o rochie cu spatele decupat ai grijă că designul acesteia să fie potrivit tipului de eveniment la care participi. Trebuie să ştii că o rochie cu spatele decupat îţi dă o notă de senzualitate. Iar acest aspect este compensat de absenţa unui decolteu generos, pentru a crea proporţii armonioase în ceea ce priveşte imaginea ta.
  • O rochie cu spatele decupat creează un echilibru unic între senzualitate şi elegantă. Dacă nu eşti mulţumită de mărimea decolteului tău, această rochie reprezintă opţiunea ideală de a atrage atenţia de la defecte.
  • Un alt aspect foarte important vizează accesoriile pe care le porţi. În general, nu este necesar să încarci o asemenea rochie cu diverse accesorii, pentru că aceasta în sine reprezintă punctul focal al imaginii tale. Dacă totuşi consideri necesară completarea ţinutei de seară cu nişte accesorii, optează pentru o pereche de cercei finuţi sau un ceas chic, elegant.
  • Optează pentru o rochie care să se aşeze perfect pe corp, deoarece una prea mare sau prea mică nu va arăta deloc bine. Când alegi o asemenea rochie părul trebuie întotdeauna prins pentru a lăsa spatele la vedere.

Rochia cu spatele decupat este una dintre acele piese vestimentare sexy şi feminine, care nu se demodează niciodată. Trebuie neapărată să o ai în garderobă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index