Curatenie generala, repede si bine

Curatenia in interiorul unei locuinte poate reprezenta un lucru dificil si care poate oferi dureri de cap. Totusi inainte de a te apuca de curatenie in locuinta ta va trebui sa ai un plan bine stabilit si foarte practic pentru a sti de unde va trebui sa incepi si cu ce anume vei termina; va trebui sa ai foarte multa rabdare si un timp destul de mare la dispozitie pentru ca nu vei reusi sa termini totul intr-o singura zi. Astfel, curatenia generala poate dura cel putin o zi si niciodata teoria nu se va potrivi cu practica. Trebuie sa ai rabadre, calm si o doza importanta de energie pentru a rezista.

Curatenia la birou poate fi de asemenea o mare bataie de cap pentru toti oamenii astfel ca pentru a avea birouri curate va trebui sa avem cel putin o ora saptamanal la dispozitie pentru a intretine biroul curat. Ce presupune curatenia la birou: stergerea prafului, aranjarea tuturor documentelor, aruncarea documentelor, a lucrurilor, accesorilor si ornamentelor nefolositoare. Ambaleaza totul in cutii si foloseste intotdeauna produse speciale care nu lasa urme si care te vor ajuta sa pastrezi curat spatiul pentru o perioada mai lunga de timp. Iata cateva produse care iti vor fi foarte folositoare in curatenia generala: ustensile pentru curatare; lavete si recipiente; produse profesionale de curatare.

Dupa ce ai terminat de pus finalizat ultimele detalii, chiar si pe cele minore, este timpul pentru cosmetizarea spatiului curatat. Astfel va trebui sa deschizi larg geamurile pentru a permite aerului sa intre pentru a elimina mirosul dificil si suparator care a aparut in urma utilizarii diferitelor produse de curatat. De asemenea poti folosi odorizante speciale pentru spatii inchise, betisoare parfumate sau parfumuri de camera. In acest moment se va incheia procesul de curatenie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *