Cadouri corporate personalizate

Intr-un birou in care se lucreaza intens la anumite proiecte, atmosfera e de multe ori mai tensionata, mai ales daca anumite proiecte se apropie de un deadline si trebuie si mai multa munca si toata lumea trebuie sa se implice la maxim. De multe ori, dupa zile intregi de lucru la un proiect pentru a putea termina totul in timp util, lumea e extenuata si cu nervii intinsi la maxim. Stiti cu totii senzatia, cand e ceva si e necesar sa fie gata ieri, e o atmosfera ucigatoare, fie ca e vorba de un birou sau de un atelier de producere a mobilei.

Ca angajator, daca totul iese bine la final dupa un astfel de proiect, de multe ori te gandesti sa faci ceva pentru angajatii care au lucrat mult peste program pentru indeplinirea acelui obiectiv. De multe ori solutia e sa le oferi o masa undeva in oras, sa stai cu ei si sa discuti una si alta, pentru a ii mai detensiona. Poate ca vrei sa ii scoti din rutina si ii duci, de exemplu, la o cursa de karting. Si mai sunt si alte metoda pentru a arata ca apreciezi munca pe care acestia o depun pentru companie.

Unul din modurile prin care le poti arata ca le apreciezi munca e sa le cumperi un cadou special, gravat cu numele companiei. Puteti sa le ziceti cadouri corporate, dar pot fi de la lucruri simple (gen un pix special gravat cu numele firmei) pana la lucruri mai complexe  cum ar fi o tastatura de laptop custom sau un portofel special. Totul depinde de ceea ce doesti sa ii arati angajatului, de ocazie si evident de bugetul de care dispui in acel moment.

Daca doriti sa faceti astfel de cadouri, puteti arunca o privire pe siteul celor de la Promotion, unde puteti vedea mai multe exemple de lucruri pentru care le puteti personaliza pentru echipa dumneavoastra sau, daca doriti, puteti sa ii contactati sa vedeti ce pot personaliza pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *