Cum iti alegi tunsoarea potrivita ?

Cu atatea aparate electronice pentru ras, tuns si aranjat parul, e clar ca frizeriile si-au mai pierdut din clienti. Dar nu pe toti, evident, pentru ca sunt inca o multime de oameni care prefera sa mearga la un frizer, un frizer care are o mana priceputa si care ii poate aranja parul dupa cum isi doreste. Unii au cunostinte care stiu sa foloseasca foarfecele cu talent sau pot sa dea parul jos cu un aparat de tuns mobil, simplu si usor de utilizat, cu setari de lungime, in cazul in care nu vrei sa ai parul foarte scurt. Ideal cand ai un copil si vrei sa il tunzi ca in armata.

Evident, daca vrei ceva mai complex, e clar ca apelezi la o frizerie sau la un salon care e specializat in coafuri. Aparatele de tuns pentru familie sau aparatele de tuns DIY (do it yourself, adica tunde-te singur) sunt pentru persoanele care nu au o preferinta anume in alegerea unei frizuri. Doar mai trebuie dat din par jos, pentru ca a devenit un inconvenient si va deranjeaza la o alergare, de exemplu.

Pentru tunsori alese mergi la un salon sau la o frizerie. Asta e in special valabil pentru doamne si domnisoare, care fie se pregatesc de un eveniment, fie pur si simplu vor sa aleaga un nou stil in materie de frizura. Sau o noua culoare, pentru ca stim ca se mai intampla uneori sa aveti si momente de genul in care simtiti ca blondul e culoare pe care trebuie sa o aveti in acel moment. Nu tot timpul o decizie inteleapta, dar pana nu incercati nu puteti sa stiti sigur.

Intrebarea pe care o las la final de articol e pentru cititori: cum va alegeti tunsoarea ? Mergeti la o frizerie pentru realizarea acesteia sau folositi un aparat de tuns si o faceti acasa ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *