Cum afli rapid de o vulcanizare ?

Din cand in cand, inevitabil, mai ai o calatorie prin tara. De cele mai multe ori, mergi prin Romania de distractie, crezand ca masina e in regula si totul e bine in cadrul acesteia. Dar niciodata nu poti fi sigur 100 % ca masina va merge ata. Si nu ma refer la probleme de motor, ci la problemele care pot aparea cat timp esti la drum prin tara. Unele probleme nu sunt majore, cum sunt de exemplu o bataie minora la o roata, e posibil sa fie un rulment sau un pivot cu probleme, iar atunci stii ca nu mai faci foarte multi kilometri si cam trebuie sa schimbi piesa. Dar uneori sunt probleme mai urgente.

Cum de altfel am si patit personal, atunci cand am mers intr-o zi de la Ramnicu Valcea pana la Motru. Drumul a fost bun si frumos, soare si uscat, plin de radare (dar e deja ceva normal pe bucata respectiva de drum), pana am ajuns la intrare in Targu Jiu, unde erau lucrari la drumuri. Si mergand pe bucata mai rea de drum, am simtit brusc ca masina imi trage dreapta ceva mai tare decat in mod normal, asa ca am tras intr-o benzinarie cand am avut ocazia si am observat ca avea roata dezumflata bine. Ma gandeam ca aveam cu siguranta pana. Cum nu prea vroiam sa merg foarte mult pe janta, am cautat pe internet si am gasit pagina de auto a Promo Gorj, unde avea afisate service-uri si vulcanizari din Gorj unde puteam sa imi repar pana. L-am cautat rapid pe cel mai apropiat de mine si am mers sa imi repar anvelopa.

Internetul a fost de ajutor, tinand cont ca pe toata strada de intrare in oras (pe ruta ocolitoare) nu am vazut nici o vulcanizare. Asa am aruncat o privire rapida pe net si am dat de vulcanizarea dorita intr-un timp foarte scurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *