O barba mai putin zgandaritoare

Inainte de toate, haideti sa explic termenul “zgandaritoare”. Din ce am vazut in DEX, termenul nu exista, dar cu siguranta ar trebui sa exista, si sa defineasca o actiune care iti starneste mancarime acuta.

Imi place sa imi las barba mai mare din cand in cand, care la un moment dat define atat de voluminoasa, incat orice atingere pe care o am la nivelul fetei imi da acea senzatie de care vorbeam mai sus. Din fericire, tot intr-un podcast am auzit si o solutie pentru asa ceva.

Si nu, nu e beard-trimmerul, desi in anumite momente e cu siguranta util, daca vrei sa ii dai barbii tale un stil aparte. Ci e kitul de ingrijire pentru barba, cu ulei special pentru a preveni mancarimea si inrosirea pielii. In acest moment, cand am o barba de vreo 4 saptamani, aceasta devine destul de iritanta. Nu se vede, pentru ca fata e acoperita, dar dupa ce dau barba de tot jos, sunt plin de zone iritate, iar fata mea e un puzzle de astfel de zone.

Pentru a preveni aceasta senzatie, poti folosi in fiecare zi un ulei special pentru barba. E cumva similar cu uleiurile pentru par folosite de doamne, doar ca e special conceput pentru barba deasa pe care o au multi barbati. Daca folosesti zilnic un astfel de ulei cu siguranta iti vei simti fata mai putin iritanta si te vei simti si tu personal mai bine.

Am multi prieteni care au incercat sa isi lase barba, fie pentru ca era cool, fie pentru ca le placea senzatia. Nu toti sunt la fel de norocosi ca mine si sa aiba o barba care se dezvolta bine (ma uit la voi, roscovanilor). Nu toti au reusit pentru mai mult de doua saptamani, pentru ca dupa acea perioada deja incepea mancarimea fetei pe care nu o suportau de nici o culoare si nici nu erau obisnuiti cu ea, asa ca bagau aparatul de tuns in ea rapid si o dadeau jos.

Ati incercat vreodata sa va lasati barba ? Ce produse folositi pentru a va intretine parul facial ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *