Aranjarea hainelor in dulap

De cand ne-am mutat acum cativa ani in noul apartament, avem mereu o disputa in casa legat de locurile in care sa ne lasam hainele, lenjeria, sosetele, prosoapele si alte obiecte care ar necesita adaugare intr-un dulap. Ca sa intelegeti mai bine, in apartamentul in care stam avem doua camere, dormitorul nostru in care avem o noptiera pe care sta televizorul si care are 3 sertare, doua mici sertarase pe langa pat si un dulap mai mare pus cumva in hol.

Ei bine, am zis ca pentru majoritatea hainelor de lucru pe care le avem, sa pastram dulapul din hol, pentru ca e ceva mai mare si avem spatiu pentru el. Din pacate insa, nu are suficiente rafturi pentru a pune totul, asa ca a mai trebuit sa luam un dulap mai mic pentru baie in care sa avem prosoapele la dispozitie. Problema cu dulapurile pentru baie e ca nu poti alege un dulap normal din lemn, asa ca a trebuit sa luam ceva din plastic, care nu pare atat de rezistent, dar sa speram ca pentru cateva prosoape va fi functional.

In dormitor am pastrat in general noptiera pentru tricouri sau pantaloni, ceva usor de luat atunci cand vrei sa te schimbi lejer in camera. Acolo tin si cateva haine care ar intra la capitolul “haine personale”, pentru ca sunt prea mari sa intre in dulapioarele mici pe care le avem langa pat. Si chiar daca avem trei dulapuri din care sa alegem, a fost destul de greu sa ne impartim toate tricourile si pantalonii in spatiul care l-am avut. Fiecare am luat cate un dulap, iar pentru al treilea am decis sa il lasam cu lucruri importante pentru camera (cabluri, baterii si alte lucruri care ar putea fi utile pentru telecomanda sau ceva de genul).

La final, am ramas cu dulapioarele personale pentru pat. Acestea sunt spatii pentru lucruri mai personale, gen lenjerie intima, sosete si alte lucruri pe care vrem sa le avem mereu la dispozitie cand e cazul. Avem 3 mici raftulete si nu intra foarte multe lucruri, asa ca cele de jos le lasam pentru lenjerie intima si sosete, iar cel de sus e pentru incarcatoare sau alte lucruri care pot fi utile cand suntem lenesi si nu vrem sa ne dam jos din pat.

Voi cum va impartiti hainele prin casa ? Aveti si alte metode a va imparti lucrurile prin casa incat sa nu existe discutii ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *