Alegerea masinii de spalat rufe

Intr-un articol anterior am mentionat ca una dintre incaperile cele mai importante de organizat intr-o casa noua este baia. Odata pentru ca iti permite sa te muti acolo (putem sa mancam o perioada si in oras sau sa comandam la domiciliu, pana reusim sa avem instalata toata aparatura pentru bucatarie) si apoi pentru ca atunci cand vrei sa te apuci de curatenie, ai nevoie de chiuveta, cabina de dus si WC, mai mult decat alte elemente din casa.

Foarte mare parte dintre cei care achizitioneaza masinile de spalat haine aleg sa cumpere acest tip de electrocasnice atunci cand isi achizitioneaza si frigiderul, plita si cuptorul incorporabile si diverse alte electrocasnice mici, precum cuptorul cu microunde, aspiratorul sau fierbatoare de apa. Desi poate parea o solutie buna (achizitia de electrocasnice cu o valoare totala mai mare poate beneficia de anumite discounturi in diverse magazine de specialitate, doar cu acordul sefilor de magazine si la cerere expres), mie mi se pare ca o varianta mai buna e achizitia aparatelor in functie de incaperi. Si voi si exemplifica mai jos, pentru a-mi sustine parerea.

Mobila de baie (facuta la comanda, evident) a venit ceva mai repede, deoarece a fost prima comandata si prima pe care am insistat sa fie livrata, datorita celor scrise in primul paragraf. Motiv pentru care am dorit sa chem instalatorul sanitar o singura data, atat pentru sanitare cat si pentru masina de spalat rufe. Apoi mobila de bucatarie la comanda vine la pachet cu frigiderul, plita cu inductie si cuptorul, alaturi de un pult (un moft de-al meu), si de data aceasta voi chema o singura data instalatorul, evitand sa pierd timp, telefoane si deplasari pentru acelasi lucru. In plus, e linistitor si un sentiment grozav sa vezi cum se construieste toata bucataria sau toata baia in fata ta, intr-o singura zi.

Apoi adaugam si faptul ca nu trebuie facut curatenie dupa montaj decat o singura data, deci alta economie de timp.

Voi cum va cumparati electrocasnicele? Ce fel de producatori preferanti cand vine vorba de masina de spalat? Dar atunci cand vine vorba de frigidere si plite? Impartaseste cu noi experienta ta de propritar de casa mobilata si utilata si ajuta-i si pe altii sa faca alegerile potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *