Activ în sezon pentru recoltă maximă

red yellow and white tractor on grass field during daytime

Suntem în mijlocul sezonului de recoltare pentru anumite tipuri de cereale, în special grâu. Iar cel mai rău lucru care se poate întâmpla atunci când mergi cu combina pe câmp sau cu tractorul în spatele ei ca să preiei recolta e să se strice ceva la unul din dispozitive sau la vreo remorca.

Și cum hectarele de grâu nu așteaptă prea mult să fie recoltate, e nevoie să ai utilajele în funcțiune cât mai rapid. Asta înseamnă service (dacă nu ai pricepere pe mecanica tractorului) dar și piese pentru toate tipurile de tractoare, combine și alte îmbinări pentru accesorii.

Cel mai rău e să trebuiască să aștepți mai mult de 48 de ore pentru a avea piesa la dispoziție și a îți putea repara utilajul agricol.

Sunt însă și soluții care te pot ajuta să ai piesa necesară în cel mai scurt timp. Cei de la eAgropds au un site de unde poți comanda piese utilaje agricole pentru multiple utilaje, fie că ai un Claas, New Holand, John Deere sau Landini.

Ca să citez de pe siteul lor:

Proiectul eAGROpds.ro a aparut din dorinta de va oferi solutii optime si rapide pentru provocarile pe care am constatat ca le aveti in activitatea fermelor dumneavoastra. Va oferim piese de schimb pentru utilaje agricole, tractoare, combine, semanatori, pluguri, prasitori, discuri, combinatoare, cultivatoare, scarificatoare, freze, tocatori, tavalugi, instalatii erbicidat, echipamente fertilizat, cositori, prese balotat, remorci, incarcatoare frontale. […]

Am investit intr-un model digitalizat, usor de folosit, in care sa gasiti produsele de care aveti nevoie. Puteti apela la catalogul nostru alegand marca, model, tip tractor sau combina pentru identificarea filtrelor. De asemenea puteti identifica piesele pe baza codurilor originale in campul “cautare” sau puteti apela la dimensiunile reperelor. Uleiurile si lubrifiantii pot fi identificati dupa normele producatorilor, vascozitate (SAE), normele ACEA sau API.

Partea cea mai bună: dacă stai într-un sat care este relativ mai departe de municipiul reședință sau vreun oraș și de obicei curierii ajung la tine doar o dată pe săptămână, ai ocazia să mergi în oricare din cele 16 puncte de ridicare in judetele: Ilfov, Bihor, Botosani, Braila, Calarasi, Ialomita, Cluj, Constanta, Dolj, Giurgiu, Iasi, Satu Mare, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui și să ridici produsul deîndată ce ajunge acolo. Ceea ce rar se întâmplă să fie mai târziu de 48-72 de ore (evident, depinde de piesa dorită).

În felul acesta poți lucra liniștit cu gândul ca, dacă există ceva care necesită mentenanță, poți avea piesa pentru tipul tău de utilaj în cel mai scurt timp și îți poți obține cât mai mult randament la hectar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *