Cat de important este sa repari mașina la un service cu tinichigerie si vopsitorie autorizat

Sau, pe scurt, cum alegi un tinichigiu ok

Observi o pată de rugină, ce urmează acum ?

Apariția unei pete oricât de mici pe caroseria mașinii reprezinta faptul ca vopseaua a fost compromisă si dacă problema nu este rezolvata aceea pata se va extinde si va compromite integritatea structurala a autoturismului, fie de la ploaie, fie de la schimbările de temperatura, fie de la sarea care se afla pe carosabil iarna, oricare dintre acești factori pot duce la extinderea și chiar la apariția unor pete noi de rugină. 

Ai avut un accident, acum ce faci ? 

Indiferent de gravitatea acestuia, după ce autoturismul tău a fost lovit este foarte critic să facem o vizita la mecanic. În urma lovirii acestuia pot fi afectate elemente care țin de integritatea structurala si va pot pune siguranța si viata voastră si a celorlalți in pericol.

Cum alegi o vopsitorie pentru autoturismul tău ?

Când vine vorba de alegerea unei vopsitorii pentru autoturismul vostru este important de urmărit câteva aspecte, cum ar fi:

  • Cat de curat este, este important ca vopsitoria sa fie curată deoarece riscați ca vopseaua dumneavoastră sa fie contaminata. 
  • Aceasta sa folosească echipamente de înaltă calitate
  • Dacă oferă garanție pentru lucrarea efectuata, o astfel de lucrare poate fi costisitoare
  • Ce spune lumea despre vopsitoria aleasă, nimic nu e mai important decât părerea altor clienți despre experiența lor avuta la vopsitorie.

La ce service e recomandat sa mergi ? 

În toate situațiile de mai sus este recomandat și chiar critic ca reparația acestuia să se întâmple într-un service autorizat cu tinichigii profesioniști deoarece aceștia vor modifica elemente ce țin de structura mașinii. În cazul unui accident grav acesta va poate spune dacă integritatea mașinii a fost compromisă și dacă acesta mai este utilizabil în condiții de siguranță.

Totodata, un tinichigiu profesionist lucreaza, cel mai probabil, in cadrul unui service auto autorizat. Majoritatea service-urilor auto pot ajuta clientii si cu achizitia de piese auto la preturi accesibile, deoarece in unele situatii este mai simplu sau optim din punct de vedere al costului si al integritatii elementului de caroserie sa fie achizitionata o piesa de caroserie integrala, in locul unei reparatii.

Un tinichigiu fără experiența poate da interpretări foarte greșite despre integritatea structurala a mașinii și chiar poate modifica elementele acestuia într-un mod în care în cazul unui accident viața dumneavoastră sa fie pusă în pericol 

De aceea, reparațiile care țin de caroseria si integritatea structurala a mașinii sunt critice și trebuie remediate cu prioritate la un service autorizat cu tinichigii profesioniști și cu experiența

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index