Tricouri rugby polo

Poartă articole sportive în ținute casual

Oricare sport pe care vrei să îl practici, pentru a o face în condiții cât mai bune, presupune alegerea unui echipament pe măsură. Însă aceste piese devin și mai interesante atunci când le poți integra și în ținute de toată ziua.

Unele dintre acele piese pe care le poți purta și în afara activității pentru care au fost create sunt reprezentate de tricourile rugby polo. Ceea ce le face să fie diferite față de orice alt tricou este combinația dintre croi și imprimeu. Este foarte ușor de recunoscut printul în dungi orizontale, care este aproape iconic pentru acest tip de tricouri, care se regăsește de la clasicul mix de alb-negru până la cele mai îndrăznețe nuanțe de galben cu bordo sau roșu cu indigo. Un alt element distinctiv al acestor tricouri rugby polo este gulerul. Fiind confecționat dintr-un material care are o anumită ținută, acesta are atât un rol estetic de înfrumuseța tricoul cât și unul funcțional: datorită nasturilor din alcătuirea lui, tricoul fii îmbrăcat mult mai ușor. Poți purta tricouri rugby polo alături de o pereche de pantaloni chino și o pereche de încălțăminte sport sau casual.

Acest tip de tricou rugby polo poate fii foarte ușor integrat într-o ținută inspirată de moda străzii. Alături de pantaloni evazați sau cu fuste scurte, pe sub haine de blană artificială și cu tocuri înalte, o astfel de piesă autentică este visul oricărei fashioniste care se respectă. Dacă nu găsești un tricou de inspirație retro din anii 80, poți găsi în magazine atât online cât și în cele fizice, articole contemporane care reproduc foarte bine stilul.

Un tricou de rugby din zilele noastre s-a îndepărtat puțin de origini, fiind confecționat din materiale sintetice, ideale pentru practicarea sportului. Gulerul polo foarte ușor de recunoscut, s-a transformat într-un guler mult mai jos care are rolul de a menține tricoul la baza gâtului și chiar de a absorbi transpirația din timpul jocului. De asemenea, locul dungilor orizontale late a fost ocupat de culori puternice și de imprimeuri cu logo-urile sponsorilor, dar chiar și cu aceste modificări, poți purta tricouri rugby polo și la sală când te antrenezi sau când ieși la alergat în parc.

Indiferent de activitatea pe care o desfășori, poți alege să porți tricouri rugby polo pentru un plus de confort și relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *