Rucsac damă casual

Un accesoriu esenţial pentru orice femeie, indiferent de stilul vestimentar

Îţi mai aminteşti că rucsacul era în mare vogă în anii ’90? Ei bine, această tendinţă a revenit, ceea ce înseamnă că trebuie să profiţi la maxim de versatilitatea acestui accesoriu.

Iată cum să porţi cu stil un rucsac.

Rucsac dama casual. Sfaturi simple pentru un look în tendinţe:

Nu mai eşti o adolescentă aşa că încearcă să îţi îndrepţi atenţia către materiale mai sofisticate şi de calitate. Este timpul să te desparţi de rucsacurile de mari dimensiuni şi să optezi pentru cele mini din piele. De asemenea, fă loc unor etichete de designer cum ar fi Zara sau H&M.

Lănţişoare sau tot felul de brizbrizuri? Nici nu te gândi! În schimb, ţintele sunt foarte cool.

Alegându-ţi un rucsac simplu din piele vei merge la sigur. De ce? Pentru că îl poţi asorta cu o mare parte din articolele vestimentare pe care le ai deja în garderobă. Pentru un look ultra-cool combină rucsacul cu o pereche de pantaloni evazaţi rupți şi cu o bluză cu mâneci clopot într-o culoare vibrantă. Completează cu o pălărie fedora şi lănţişoare aurii lungi. Este un look cu accente boho care cu siguranţă îţi va aduce multe priviri admirative.

Optează pentru culori neutre: negru, alb, bleumarin, bej, gri.

Chiar dacă nu mai suntem copii, asta nu înseamnă că rucsacul trebuie să aibă un model plictisitor. Nu vei opta pentru modele cu personaje din desene animate cum obişnuiam să facem cu toţii în copilărie, însă acum ai posibilitatea să mizezi pe modele cool, amestecuri de materiale şi texturi şi imprimeuri opulente.

Se poate purta cu mare uşurinţă în ţinute casual, casual-glam, business şi romantice. Încearcă totuşi să nu incorporezi rucsacul de damă în ţinute formale. Nu arată bine! În schimb, îl poţi include în ţinute cu blugi lungi sau scurţi, fuste şi rochii mini, midi, maxi, cu tentă casual. În orice combinaţie va arăta bine.

Iar dacă eşti genul care preferă ţinutele în stil hipster, atunci rucsacul este esenţial!

Este foarte simplu de purtat un rucsac casual şi suntem de părere că orice femeie trebuie să aibă măcar unul în garderobă. Chiar dacă nu pentru ţinutele de zi cu zi, măcar pentru un city-break sau o plimbare în weekend poate fi de mare ajutor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *