Genţi de umăr pentru bărbaţi

Alegerea ideală pentru bărbatul modern

Geanta de umăr pentru bărbaţi sau geanta stil postaş aşa cum mai este cunoscută a trecut printr-o mulțime de transformări de-a lungul anilor. Cu toate acestea, cu timpul s-a transformat într-o piesă atât de versatilă şi practică încât orice bărbat trebuie să o aibă în garderobă.

Spre exemplu, dacă eşti student, vei avea nevoie de o geantă care să permită un acces uşor la cărți, portofel, pixuri, etc. De exemplu, poţi opta pentru o geantă de umăr realizată din pânză – este cea mai bună alegere, deoarece este robustă, rezistentă la apă și, dacă se murdăreşte, este foarte simplu de curăţat. Poți purta această geantă cu aproape orice, de la blugi și tricouri, până la ţinute mai chic de birou, cu pantaloni chino şi cămăşi în carouri.

Într-un cadru mai formal, geanta de pânza nu este o alegere potrivită, însă o geantă de piele este cu siguranță ideală. Pielea este fără îndoială un material robust, își păstrează forma și este destul de versatil pentru a merge cu o varietate de ţinute. Optează pentru o culoare neutră (negru, gri, bej, maro, bleumarin) – înseamnă că va merge cu un număr mare de cămăși și costume.

Genţile de umăr pentru bărbaţi sunt de obicei mai profi decât alte opțiuni, atât în privinţa ​​formei cât și a funcţionalităţii.

Motive pentru care bărbații pot alege să poarte genti de umar:

  • vor să aibă un look cu accente urban şi casual-chic.
  • au posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de modele, materiale și dimensiuni. Cu siguranţă orice bărbat poate găsi un model care să fie pe gustul să
  • nota de profesionalism pe care o are acest tip de geantă.
  • un plus de confort – se poate ajunge cu mai multă uşurinţă la lucrurile esenţiale, decât în cazul unui rucsac.
  • se potrivesc cu majoritatea pieselor vestimentare pe care bărbaţii le au în garderobă (atât cu blugi şi tricouri, precum şi cu costume).
  • sunt practice – nu trebuie să îţi mai cari portofelul şi telefonul în buzunarele de la pantaloni.

Geanta de umăr este geanta clasică pentru bărbați, cu care nu poți da greş. Te-ai gândit să o încerci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *