Salopete lungi elegante

Credem și susținem cu tărie faptul că eleganța stă de cele mai multe ori în lucrurile simple, motiv pentru care vrem să îți dezvăluim mici trucuri de styling și câteva secrete care te vor ajuta să ai cele mai elegante apariții.

Ca și femei, știm cu toatele că eleganța și frumusețea cer anumite sacrificii, dar pentru rezultatul final, merită să le faci. Cu toate acestea, există o piesă vestimentară care nu îți va cere să faci niciun compromis deoarece îți oferă pachetul complet de la stil și eleganță până la feminitate și confort. Dacă nu ai ghicit până acum, este vorba despre salopete lungi elegante care au început să devină din ce în ce mai populare și pe care neapărat trebuie să le încerci și tu.

La eleganța unei salopete contribuie foarte mult și aspecte precum tipul de material, croiala și accesorizarea. În ceea ce privește materialul, acesta variază de la clasicul bumbac, sau stofă subțire până la materiale mai prețioase de genul mătăsii sau al dantelei. Dar un lucru este cert: cu cât salopeta este croită în linii cât mai simple și mai curate, cu atât eleganța va atinge cote mai înalte, deoarece în această privință se aplică regula ”less is more„ de care ar trebui să ți cont dacă îți dorești un outfit de nota zece. Din punct de vedere al încălțămintei, sandalele și pantofii cu toc cui sunt alegerea potrivită pentru a întregi o ținută elegantă!

Eleganța poate depăși de multe ori barierele clasice ale stilului și se găsește în cele mai neconvenționale elemente. De exemplu, poți alege o salopetă lungă dar care să nu fie într-o culoare de bază, ci să aibe o nuanță mult mai puternică. O salopetă roz, mov sau verde, cu o croială simplă este la fel de elegantă ca una într-o nuanță clasică, dacă o porți cu atitudinea și accesoriile potrivite. La o asemenea piesă, accesorizarea dusă la extrem va ruina efectul elegant pe care vrei să îl obții, iar lucrul acesta nu este de dorit, așa că încearcă să te limitezi la cât mai puține elemente.

Eleganța unei asemenea piese este constituită tocmai de faptul că poate fi purtată ca atare, uneori fără nicio altă piesă vestimentară. Te sfătuim să alegi modelul preferat și să îl accesorizezi cu elemente care te reprezintă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *