Cămașă lungă în carouri

Adoptă un stil urban și feminin!

Cămașa în carouri este o piesă cu greutate în orice garderobă care adaugă un aer casual și relaxat de fiecare dată când o integrezi în ținutele tale.

Pentru a adăuga o notă de feminitate outfiturilor tale, alege o cămașă lungă în carouri în locul uneia clasice. Datorită lungimii pe care o are, poți jongla cu restul obiectelor vestimentare pe care vrei să le adaugi, sau chiar mai mult decât atât, cămașa lungă în carouri poate fi purtată ca atare, fără alte combinații. O pereche de încălțăminte de la pantofi sport până la sandale cu toc sau botine este exact ceea ce îți lipsește pentru un look simplu, relaxat și feminin de zi cu zi.

Cel mai popular sezon pentru a purta carouri este, fără îndoială, toamna. Alături de botine sau cizme peste genunchi, cu alte haine purtate pe de-asupra, cămașa lungă în carouri este o piesă numai bună pentru suprapuneri. Când vine vorba de suprapuneri, alegerile variază de la colanți și jeanși până la bluze, hanorace și jachete numai bune de purtat toamna. Modelele de cămăși lungi în carouri variază de la lungimi care pornesc din zona șoldului și ajung până la genunchi, iar cu o astfel de piesă îți poți pune cel mai bine în evidență zona picioarelor creând un efect de alungire.

Neavând un material foarte elastic, cămășile lungi în carouri au o croială mai lejeră dar poți întâlni și modele mai ajustate pe siluetă dar nu foarte lungi pentru a putea păși. Pentru a-ți pune silueta în evidență, te sfătuim să alegi să subliniezi zona taliei fie cu un cordon sau o curea. O altă variantă care se potrivește foarte bine cu zona aceasta a carourilor este să porți o jachetă din denim legată în jurul taliei. Folosindu-te de acest mic aritificiu nu doar că vei accentua zona taliei, dar vei da un plus de stil ținutei.

Dacă e toamnă, clar este vremea pentru cămăși lungi în carouri. Datorită faptului că le poți integra în cele mai diverse ținute și combinații, merită să investești în câteva piese de calitate care vor sta la baza garderobei tale alături de alte obiecte vestimentare preferate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *