Bluze din dantela de ocazie

Cele mai elegante piese vestimentare din dulapul oricărei femei

De-a lungul timpului popularizarea dantelei s-a realizat abia în secolul al XVI lea în Europa, iar în secolul al XIX-lea în America. Ceea ce este clar este că în ultimii ani dantela s-a aflat printre preferinţele designerilor şi a invadat toate magazinele.

Dantela reprezintă acea ţesătură care exprimă cel mai bine eleganța. Este sofisticată, are calitatea de a construi o ţinută deosebită şi foarte feminină şi este ideală pentru evenimentele deosebite.

O bluză din dantelă reprezintă cea mai potrivită piesă pentru o ţinută de seara. Asta în cazul în care te-ai plictisit deja de rochii şi vrei să dai un aer fresh şi modern lookurilor tale. Dantela poate fi încorporată în multe stiluri diferite. Totul ţine de tine şi de imaginaţia ta.

În ceea ce priveşte nuanţele pentru o ţinută de seară, noi le preferăm pe următoarele:

  • Negru
  • Gri
  • Crem
  • Alb
  • Roz pastel

Nu mai este în vogă bluza din dantelă în nuanţe de roşu, verde, albastru, deoarece îţi poate da un aer uşor demodat. La fel șibluza din dantelă cu inserţii.

Sezonul acesta se poartă bluzele din dantelă fără decolteu, la baza gâtului. Este recomandat ca acestea să fie simple, fără detalii, precum buzunare, funde, volane.

Cel mai bine bluza din dantelă se va asorta cu fuste cu talie înaltă, fie în cloș, drepte sau mini din piele, iar bluza trebuie introdusă în fustă, niciodată deasupra ei. Mai poţi asorta bluza din dantelă şi cu pantaloni skinny cu dungă sau pantaloni evazaţi din stofă, ambii cu talie înaltă şi respectând aceeaşi regulă: bluza băgată în pantaloni, nu deasupra.

Poţi să mergi chiar şi pe un look retro sau romantic, asortând bluza din dantelă cu o fustă plisată.

O bluză din dantela va merge cel mai bine asortată cu accesorii clasice, care nu se vor demoda niciodată şi care contribuie la aerul elegant şi sofisticat pe care acest material îl oferă.

Chiar dacă în multe magazine întâlnim bluze din dantela de ocazie, trebuie să fii atentă pentru a alege o dantelă de calitate.

Este clar că o bluză din dantelă are ceva special, ceva seducător, iar purtarea unei asmenea bluze îţi va stimula cu siguranţă stima de sine şi te va face să te simţi minunat.

Trebuie să ai şi tu una în garderobă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *