Rucsac piele naturală

Rucsacul din piele naturală este o adevărată investiţie pentru oricine. Iar în ultima vreme tot mai multe femei au început să îţi îndrepte atenţia către rucsacurile din piele naturală mai ales ca accesoriu estetic, nu doar pentru funcţionalitatea lui. Adevărul este că dincolo de aspectul deosebit al unui rucsac din piele naturală, acesta este: solid, încăpător, rezistent, practic. Cea mai bună alegere, am spune noi, pentru că datorită materialului ultra-rezistent te va ţine multe sezoane de acum înainte.

Să vedem cum se poate purta un rucsac din piele naturală în ţinutele feminine de zi cu zi.

Rucsac piele naturală – idei drăguţe şi practice:

În materie de culori, optează pentru un rucsac din piele în nuanţe metalice: argintiu/auriu, pe care să îl pui în contrast cu ținute all black simple sau all white. Va arăta de-a dreptul specataculos şi foarte stylish.

De asemenea, dacă vrei să mergi la sigur, optează pentru rucsacuri din piele albastre sau bleumarin, negre, crem sau albe, care sunt versatile și merg purtate la orice ținută.

În schimb, dacă ești adepta culorilor vibrante fă-le loc în arsenalul tău cu genţi! Anul acesta arată excelent rucsacurile din piele în nuanţe bordo, galbene, mov, gri, verzi sau roșii. Pentru o ţinută corectă, accesoriează aceste rucsacuri colorate la piese vestimentare în culori uni, preferabil neutre.

Şi pentru că anul acesta opulența este la putere, optează pentru rucsacuri în piele cu imprimeuri florale, modele vesele, forme geometrice –pe scurt, patternuri deosebite.

Alegerea unui rucsac din piele ține de stilul tău vestimentar preferat. Desigur, dacă iubeşti stilul clasic nu încape îndoială că vei alege un rucsac din piele simplu, negru sau bej. În schimb, dacă eşti adepta stilului nonconformist, un rucsac cu un pattern opulent, cool ţi se va potrivi cel mai bine.

În plus, dacă ești o fire foarte activă și tinzi să îți petreci toată ziua din activitate în activitate, rucsacul din piele este perfect pentru tine. Ai libertate de mișcare și îl poți asorta la absolut orice: de la pantaloni scurţi şi rochii superbe de vară, la haine de blană, și la geci din fâș sau paltoane oversized. Acesta va da o notă sofisticată oricărei ţinute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *