Costum de baie negru modelator

Este visul oricărei femei să arate bine în hainele pe care le poartă, dar cu atât mai mult când este îmbrăcată sumar la piscină sau în concediu pe malul mării.

Cu siguranță că nu toate dintre noi am apucat să mergem la sală pe tot parcursul anului și să ne menținem în formă pentru sezonul cald când concediul bate la ușă. Chiar dacă pe ultima sută de metri am încercat să dăm mai des pe la sală, rezultatele poate că nu sunt tocmai cele așteptate.

Pentru a te simți totuși bine în pielea ta atunci când mergi la bazinul de înot, sunt câteva trucuri pe care le poți pune în aplicare pentru a te apropia de o siluetă cât mai armonioasă. O idee numai bună de pus în practică este să alegi un costum de baie care să te ajute să obții efectul dorit, iar dintre acestea, cel mai eficient este costumul de baie negru modelator.

Un asemenea costum diferă față de modelele clasice prin faptul că cele mai multe modele sunt compuse dintr-o singură piesă și au rolul de a-ți subția silueta și de a te ajuta să pari cu câteva kilograme în minus. De multe ori este înțeles greșit faptul că un astfel de costum te ajută să slăbești: nimic mai fals! Datorită croielii, materialelor și a stilului, un asemenea costum îți modelează silueta astfel încât să te apropii de o siluetă bine lucrată, dar nu te va ajuta să pierzi kilograme purtându-l.

Efectul modelator poate fi obținut atât prin croială cât și prin anumite jocuri optice realizate de cele mai multe ori prin tăieturi de-a lungul costumului de baie sau prin inserții de material de diferite culori. Combinația dintre alb și negru te poate ajuta și în acest caz să subțiezi anumite zone și să le pui în evidență mai mult pe celelalte. Un model de costum de baie negru modelator cu push-up și cu talia bine marcată printr-o culoare contrastantă, te va ajuta automat să obții o siluetă mai subțire printr-o croială simplă, dar de efect.

Este important să ști ce ți se potrivește și să apelezi cu încredere la modelele de costume de baie care te ajută să ajungi la rezultatul dorit. Nu te teme să încerci noi stiluri și modele care îți vor scoate la iveală trăsături și calități pe care nici nu știai că le ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *