Rochii decupate cu croi larg

Vara aceasta se poartă rochiile vaporoase

Țesături ușoare, materiale vaporoase și croiuri largi! Acestea sunt etichetele după care trebuie să te ghidezi vara aceasta! Îți sugerăm să ai nu una, ci mai multe rochii decupate cu croi larg în garderoba ta și te invităm să îți alegi modelul preferat din lista noastră.

O culoare serioasă, dar în același tip foarte versatilă este bleumarinul. Ar putea părea că nu este o culoare de vară, dar potrivită cu croiul perfect rezultă într-o rochie decupată numai bună pentrusezonul cald. Decupajele îndrăznețe de pe laterale o fac să fie un model deosebit, perfect de purtat atât în oraș cât și la un festival de vară.

O bustieră din piele sau un sutien de tip bralette din dantelă se vor vedea foarte bine prin decupaje. Poți purta o astfel de rochie și la un festival dacă o asortezi cu încălțăminte sport și cu un costum de baie și cu accesorii specifice precum coronițele de flori sau pălăriile.

Combinația între dantelă și in este una cât se poate de naturală și de potrivită pentru sezonul torid. O rochie vaporoasă din aceste materiale cu decupaje în zona umerilor și a decolteului te va face să suporți mai ușor temperaturile crescute și disconfortul termic.

Atunci când te gândești la o rochie cu croi larg, cel mai probabil îți vine în minte o rochie lungă. Cu o pereche de sandale comode și cu o geantă tip plic asortată, acest outfit este perfect pentru o petrecere de vară de tipul celor garden party. Decupajele din zona taliei vor atrage atenția în zona aceea și în același timp vor da un efect de subțiere. Bretelele subțiri și detaliile din zona bustului oferă o notă de finețe și prețiozitate rochiei.

O astfel de rochie este perfectă și pentru acele momente când ești într-o mare grabă și nu ști ce să îmbraci. Pe lângă faptul că este foarte ușor de asortat și de purtat, este și foarte comodă. Cu tocuri sau cu balerini, în două secunde ai compus un look fără niciun efort!

Rochiile decupate cu croi larg te vor face să simți că porți cele mai ușoare piese din garderoba ta și vei simți că plutești în ele. O pereche de ochelari de soare și o geantă de mici dimensiuni sunt exact accesoriile care îți lipsesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *