Fusta gogoșar cu talie înaltă

O nouă achiziție în garderoba ta

Fusta gogoșar cu talie înaltă este o piesă vestimentară feminină, versatilă și la modă. Fusta gogoșar a fost inventată de designerul Cristobal Balenciaga, iar în perioada funky-disco a anilor 1980 Yves Saint Laurent a făcut această piesă populară. Pe vremuri, sa ai la indemana fuste gogosar era o extravaganta, acestea purtandu-se cu colanți sau dresuri colorate. În ziua de azi, trendurile sunt mai minimaliste și simple, iar fusta gogoșar se poartă doar cu elemente basic.

Indiferent de forma corpului tău, fusta gogoșar este potrivită pentru tine. Chiar dacă este o piesă voluminoasă, dacă știi cum să o asortezi ea este ideală și daca ai cateva kilograme in plus. Fusta gogoșar pentru femeile înalte și slabe creează volum, pe când pe femeile plinuțe le ajută să ascundă diferite defecte corporale, precum șolduri prea mari sau burtica.

Fusta gogoșar cu talie înaltă îți va oferi un efect de clepsidră, mult dorit de majoritatea femeilor. Pentru că fusta este piesa statement a outfitului tău, asorteaz-o doar cu piese simple și basic. Îți recomandăm să alegi nuanțe închise, mai ales dacă nu vrei să adaugi volum siluetei. Femeile zvelte pot alege și culori vibrante și puternice.

Deși fusta gogoșar cu talie înaltă îți accentuează talia, o poți purta și cu o curea dacă dorești un efect mai intens. Se poartă curelele tip centură sau cele cu aplicații interesante. Cureaua îți va subția și mai mult talia, oferindu-ți un aer feminin și elegant. Acest accesoriu trebuie să fie nelipsit din garderoba ta, pentru că te poate ajuta în multe situații. Cureaua este importantă și ușor de purtat, mai ales cu fusta gogoșar.

Atunci când îți cumperi o nouă fustă gogoșar cu talie înaltă, noi îți recomandăm să alegi o lungime midi. Această lungime este extravagantă, stylish și se potrivește cel mai bine la evenimente elegante sau formale. În schimb, lungimea de fustă gogoșar mini este mai potrivită pentru ținute casual, de zi cu zi.

Acum că știi cât de prețioasă și potrivita este fusta gogoșar cu talie înaltă, cu siguranță îți dorești și tu una în garderoba ta. Nu mai ezita și alege-o pe cea care îți place! Respectă câteva reguli vestimentare, precum cele prezentate mai sus, și vei avea numai ținute de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *